Son dakika duyurdular! Suriye'de şiddetli patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi... Suriye’nin başkenti Şam’ın Ceramana Mahallesi’nde bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu meydana gelen şiddetli patlamada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 06.08.2026 20:23 GÜNCELLEME 06.08.2026 20:44 DÜNYA
Son dakika duyurdular! Suriye'de şiddetli patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika duyurdular! Suriye'de şiddetli patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

SON DAKİKA HABERİ: Suriye’nin başkenti Şam’ın Ceramana Mahallesi’nde meydana gelen şiddetli patlamada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.

ŞAM'DA BOMBALI SALDIRI

Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan haberde, başkent Şam'ın Ceramana Mahallesi'nde bir yolcu otobüsüne tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettiği belirtildi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Suriye devlet televizyonu El-İhbariye de Ceramana Mahallesi'nde bir yolcu otobüsüne tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ölü ve yaralıların olduğunu aktardı.

KAYNAK : AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Ali 7 dakika önce Şikayet Et
    İran izrail ypg vs vs
    Cevapla
  • Gazi 13 dakika önce Şikayet Et
    Şamın her yeri kameralarla donatılmalı tıpkı İstanbul gibi en ufak olay aydınlatılır bunu yapmak çok mu zor
    Cevapla
  • Misafir 14 dakika önce Şikayet Et
    kafir israilin işi başka yere bakmayın bence
    Cevapla
  • İSA 14 dakika önce Şikayet Et
    İsrail'e gerek yok, zaten müslümanlar birbirlerini yok ediyorlar..
    Cevapla
  • Kızılelma 14 dakika önce Şikayet Et
    İsrail'in işi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR