Tadilat sırasında bulundu: Duvardan altın fışkırdı
Belçika'nın Dendermonde kentinde tadilat sırasında bir binanın duvarına gizlenmiş yaklaşık 9 milyon euro değerinde altın bulundu.
Belçika'nın Flaman Bölgesi'nde yer alan Dendermonde'de sosyal yardım kuruluşu CAW'a ait eski binada tadilat yapan işçiler, bodrum katındaki duvarı sökerken içine gizlenmiş bir sandık bulundu.

İnşaat şirketi De Brand çalışanlarının açtığı sandıkta, çok sayıda altın külçe ve sikke bulundu. Daha sonra bina sahibi CAW ve kolluk kuvvetleri bilgilendirildi.
Olayın polise bildirilmesi üzerine el konulan altınlar güvenli bir yere götürüldü.

Doğu Flandre Savcılığı da altınların kime ait olduğunu, binaya ne zaman ve kim tarafından saklandığını ve yasal yollarla elde edilip edilmediğini belirlemek üzere soruşturma başlattı.

Yaklaşık 9 milyon euro değerindeki hazinenin nihai sahibinin kim olacağı henüz belirlenemedi.
Olayın duyulmasının ardından bölgeye altın aramak isteyen çok sayıda kişi geldi.
-
DAHA YENİ BAŞLADI 29 dakika önce Şikayet EtVaybe bunun 3 katını m salaha verdiler yazık o paralaraBeğen
-
mırra 38 dakika önce Şikayet Etsahibi çıkmazsa benimdir. geçenlerde o taraflarda o kadara yakın bi altın kaybettiydim.Beğen