243 kişiyi taşıyan gemi kayboldu
Endonezya'da 243 kişiyi taşıyan yolcu gemisiyle irtibat koptu. Yerel saatle 02.00 sularında irtibatın kesildiği gemiyi bulmak için harekete geçildi. Geminin kötü hava koşullarıyla karşılaştığı belirtildi.
Endonezyalı yetkililer, ülkenin Doğu Java eyaletine bağlı Surabaya kentinden Güney Kalimantan eyaletindeki Banjarmasin kentine doğru seyreden bir gemiyle yerel saatle 02.00 sularında irtibatın kesildiğini bildirdi.

Gemi operatörünün, geminin kötü hava koşullarıyla karşılaştığına ilişkin bilgi almasının ardından durumu bildirdiğini aktaran yetkililer, 243 kişiyi taşıyan geminin Java bölgesi açıklarında kaybolduğunu açıkladı.
Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin geminin en son tahmin edilen konumuna sevk edildiğini duyurarak, kaybolanların bulunması için tüm imkanların seferber edildiğini, arama faaliyetlerinin ilgili tüm makamların işbirliğinde yürütüldüğünü kaydetti.
ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI
Yetkililer, arama çalışmalarında şu ana kadar 102 kişinin kurtarıldığını ve 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.
-
Haci Hoca 4 saat önce Şikayet Etendonezya en büyük müslüman nüfusun yaşadığı ülke. türkiye hemen yardıma koşmalı.Beğen
-
misafir 4 saat önce Şikayet EtSon zamanlarda bu gemi kazaları nedirBeğen