Trump'ı kızdıran karar! Başkanlık uçağına almadı
Beyaz Saray ambargosu yargıdan dönen ABD başkanı Donald Trump, yeni bir adım attı. Trump bu defa muhabirlerin başkanlık uçağı Air Force One'a binmesini engelledi.
Geçen hafta "sürekli yalan haberler yaptıkları" gerekçesiyle CNN , MS NOW ve Politico muhabirlerinin Beyaz Saray'a girişini yasaklaması yargı kararıyla engellenen Trump'tan yeni adım geldi.
CNN, Trump'ın Tennessee'ye yapacağı ziyaret için başkanla birlikte seyahat edecek basın listesinden çıkarıldığını duyurdu. Beyaz Saray'ın cuma akşamı yayımladığı programda CNN'in yanı sıra diğer kanalların da adı yer almadı. Programa yalnız, Trump'a verdiği güçlü destekle bilinen ve başkanın yakın müttefiki iş insanı Mike Lindell'in sahip olduğu Lindell TV'nin ekibi alındı.

NE OLMUŞTU?
Trump , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CNN, MS NOW ve Politico'nun "Beyaz Saray'dan yasaklandığını" açıklamış ve buna gerekçe olarak "sürekli yalan haber yapmalarını" göstermişti.
-
Misafir 33 dakika önce Şikayet EtSevmem ama olması gereken bu zatenBeğen Toplam 1 beğeni
-
Melih 59 dakika önce Şikayet Etnow eski fox orada da yalan haber yapıyormuş demek kiBeğen Toplam 8 beğeni
-
Dedem. 1 saat önce Şikayet EtTipik ergen davranışı,ensesine kuvvetli bir tokat yememiş olgunlaşmamış bir kart ergen,ipi çekilmiş haberi yok zavallının.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtReklamın iyisi kötüsü olmaz derler.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Ali 1 saat önce Şikayet EtO zaman gidici buBeğen Toplam 3 beğeni