Müslüman yolculara gavur eziyeti
ABD'nin müslümanlara yaptiği yeni zulmün adı 'ek güvenlik' kontrolü oldu. 14 ülke vatandaşlarına çifte standart uygulayan ABD, uçuşlar öncesinde terör olaylarını bahane ederek yolcuları böyle rencide ediyor.
Amerika, havalimanlarında, 14 ülkenin vatandaşlarına ek güvenlik kontrolü yapacak.
Amerika Ulaşım Güvenliği Dairesi; Afganistan, Cezayir, Irak, Lübnan, Libya, Nijerya, Pakistan, Suudi Arabistan, Somali ve Yemen’den gelen yolcuların daha sıkı güvenlik kontrolünden geçirileceğini bildirdi.
Amerika Dışişleri Bakanlığı’nın teröre destek veren ülkeler listesinde bulunan Küba, İran, Sudan ve Suriye’den gelen yolcular da ek güvenlik kontrolünden geçecek.
Açıklamaya göre bu ülkelerden gelen veya bu ülkelerde aktarma yapan yolcuların üstleri elle aranacak, vücut taramasından geçirilecek ve bavulları patlayıcı madde için taranacak.
Somalili Ömer Faruk Abdülmutallib adlı teröristin Noel günü Amsterdam Detroit seferi yapan bir yolcu uçağında bomba patlatmaya çalışmasından sonra Amerika ve Avrupa’daki havalimanlarında güvenlik önlemleri arttırılmış bulunuyor.
-
Serdurus 16 yıl önce Şikayet EtHerkes hak ettiğini yaşar .. İzzetini yitirmiş müslüman toplumlar layık oldukları şekilde hak ettiklerini buluyorlar. Müslüman olmanın İslam dini ile müşerref olmanın değerini bilmeyen , gayrimüslimlerden himmet ve minnet umarak onların kölesi olmayı kendilerine şiar edinenlerin hali bu olmaya devam edecektir. Başımıza gelenler kendi ellerimizle işlediğimiz kusurların tezahürüdür. Allahım Müslüman kullarını (bizleri ) kafirlerin şer ve zulümlerinden muhafaza eyle .Beğen
-
mevhibe inal 16 yıl önce Şikayet EtEzik olmayalim... Biz de onlara aynisini yapalim. Misyonerlik, casusluk, virusler, arkeolojik kacakcilik, organ ticareti, cocuk ticareti,...birsuru pislik bunlardan gelmiyor mu? Batinin her yaptigini iyi, guzel zannetmek bizim aptalligimiz, onlarin degil...Beğen