Ehud Barak: Hakan Fidan sırlarımızı İran'a açabilir
İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yeni Başkanı Hakan Fidan'ın İran yanlısı olduğunu öne sürdü ve Tahran'ın İsrail'in sırlarına ulaşmasından endişe ettiğini söyledi.
GİRİŞ 02.08.2010 10:40
GÜNCELLEME 02.08.2010 10:40
DÜNYA
İsrail basının haberine göre dün İşçi Partisi'nin bir toplantısına katılan Barak, konuşmasının kaydedildiğinden habersiz, şu ifadelerin kullandı: "Türkiye dost bir ülke ve stratejik bir müttefik. Fakat son haftalarda İran destekçisi bir adam Türkiye Mossad'ının başına atandı. Onların elinde önemli miktarda sırrımızı var. Son iki aydaki izlenimimiz, bu sırları İran'a açabilecekleri şeklinde. Bu da çok rahatsız edici."
İsrail basınına göre Tel Aviv, Türkiye'nin İran'la terörle mücadele alanında yürüttüğü istihbarat paylaşımını genişletmesinden endişe ediyor.
KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 5
TÜMÜ
-
murat murathan 16 yıl önce Şikayet Etpisrail!. tabiiki her canlının ölümü tadacağı gibi, her saltanatın ve imparatorluğun yok oldugu gibi sizde yok olacaksınız. üzülmeyin ama şanslısınız ki, türkler işinde profesyoneldir. sizin gibi zulüm etmeden anında bitirirler işinizi. tarih bizi her zaman haklı çıkarttı. ey israiloğlulları karşınızdaki hakan beyler. mohaç meydan muharebesinde koca imparatorluğu 2 saatte yok eden komutanın torunlar. eeee ne diyelim. Allah kurtarsın!!!Beğen Toplam 1 beğeni
-
YusufKUS 16 yıl önce Şikayet Et. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…Beğen