'Oruçlu musun?' diye sordu bıçakladı!

Amerika'da yaşanan hadise din faşistlerinin nefretini gözler önüne serdi... ABD’li bir genç, Müslüman olduğunu öğrendiği ve oruç tutup tutmadığını sorduğu taksi şoförünü bıçakladı. Olay polis raporuna şöyle yansıdı:

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2010 09:41 GÜNCELLEME 26.08.2010 09:41 DÜNYA
'Oruçlu musun?' diye sordu bıçakladı!
'Oruçlu musun?' diye sordu bıçakladı!

New York’un Manhattan semtindeki olay polis kayıtlarına göre şöyle gelişti; 21 yaşındaki Michael Enright, müşteri olarak arabasına bindiği 43 yaşındaki taksi şoförü Ahmet Şerif’e sorular sormaya başladı. Müslüman olduğunu öğrenince bıçakladı.

Şoför Şerif, Enright’ın kendisine önce arkadaşça sorular yönelttiğini, daha sonra ‘’Müslüman olup olmadığını, oruç tutup tutmadığını ’’ sorduğunu, kendisinin de ‘evet’ deyince Enright’ın önce küfürler edip ardından yüzünü bıçakla yaraladığını anlattı. ‘’Nefret suçu’’ işlemekle suçlanan ve polis tarafından tutuklanan Michael Enright bugün mahkemeye çıkarılacak.

Gazete Habertürk

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    Yorum. Başörtülü diye paso verilmeeyn kızların ülkesi Türlkiye Başörtülü diye iş verilmeyen kızların ülkesi Türkiye Namaz kılan çocukları tv lerde değifre edenlerin ülkesi Türkiye Haç takana kapıyı açan başörtüsü takanlara kapıyı kapatanların ülkesi Türkiye Dahageçen trende gördüm çarşaflı kadını lafla taciz edenlerin ülkesi Türkiye
    Cevapla
  • hanif koray 13 yıl önce Şikayet Et
    cami düşmanları. nevyorkta sıfır noktasına yapılacak camiyi protesto ederken şeriata hayır diye bağırıyorlar. malesef bizde de susurluk, vb. darbe dönemleri hep bu sloganlarla atıldı. minare düşmanı, cami düşmanı batılı neocon, siyonist, ab ve abdcilerle türkiyede darbecilerin aynı olduğunu biliyoruz. o yüzden aynı hırsla kendilerini nevyorklu vahşi caninin yerine koyup, onu mazur göstermeye çalışıyorlar. adeta içlerinden geçeni o yapmış gibi seviniyorlar. üstelik kaymak gibi üste çıkıyorlar. çirkin benzetme yapmayın.
    Cevapla
  • hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye. Oruç tutan subayların ordudan atıldığı ülke başka dünyada yok Namaz kılan subay ve memurların işinden atıldığı ülke başka yok Başörtüsü taktı diye okuldan atılan ikna odalarına dayak odalarına alınan kızların yaşadığı ülke Başörtülü çarşaflı diye sokakta lafla taciz edilenlerin ülkesi Namaz kıldı diye öğretmenleri işten atan ülke başka duymadım Haşemayla denize girdi diye tartaklanan başka bir ülkede duymadım başörtüsü taktığı için dayak yiyen kızlarıda başka ülkede duymadım başörtülü diye paso ve
    Cevapla
  • osman güven 13 yıl önce Şikayet Et
    bizdekinin tersi. Olaya üzüldüm. Bizde (kendi oruç tutmayan) ülkücülerin, oruç yiyenleri dövdüğü olayın tam tersi olmuş. ALLAH ikisini de ıslah etsin.
    Cevapla
  • hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    Tuhaf. Oruçluların karşısına geçip inadına limon yiyenler gördüm ben
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR