Muhalifler hava üssünü ele geçirdi

Suriye'deki Baas rejimine muhalif askerlerden oluşan Özgür Suriye Ordusu, Halep'te bulunan 80. Hava Savunma Taburu Askeri Üssü'nü ele geçirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2012 11:03 GÜNCELLEME 12.10.2012 16:25 DÜNYA
Muhalifler hava üssünü ele geçirdi
Muhalifler hava üssünü ele geçirdi

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), sabah saatlerinde girdiği askeri hava üssünde çok sayıda orta menzilli füze, mühimmat ve ağır silaha el koyduğunu açıkladı.

Açıklamada, stratejik öneme sahip üsten havalanan uçakların, Halep ve İdlib kırsalını bombaladığı ve çok sayıda sivilin ölümünden sorumlu olduğu belirtildi.

Öte yandan, Halep'e bağlı Etarib beldesinde bulunan 2 askeri hava üssünün de kuşatılmış durumda olduğu ifade edildi

KAYNAK : AA
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • SeRKaN 11 yıl önce Şikayet Et
    inşaALLAH.... kafirlerin istediği değil de cihat eden mücahitlerin istediği sistem, yönetim gelir.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ölen 30 bine yakın müslümanın hesabını kim verecek. esed mi chp, bir de kalkmışlar muhaliflere abd destekli teröristler diyorlar insaf ya. peki esed israil ve abd den daha fazla müslüman öldürüyor o na ne demeli
    Cevapla
  • alican 11 yıl önce Şikayet Et
    tayyip bey ne dedi. abd ve avrupa lehine bir iktidar bulamadıklarından savaşa seyirci kalıyorlar; ALLAH a şükür demekki siyonizm dışı bir iktidar kurulacak suriyede ,dua dan başka çaremiz yok kabul buyursunlar:((
    Cevapla
  • fatih DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    ben esed rejimine dua değil, lanet okuyorum.. ancak abd nin çizdiği plan doğrultusunda yetim kalanları rejime mal edip direkt suriyeyi topa tutmak acazettir.mısır,suudi,ürdün,katar,küveyt . v.s v.s sizce neden suriye ?
    Cevapla
  • Gültekin kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHü ekber ne güzel bir haber !!. türkiyedeki baas ve iran uzantisina, esedmüslüman degildir kafirdir camiileri bombalatan kadinlari ve cocuklari katleden , kadinlari tecavüz ettiren birisi ve onu yapanlarda kafirdir , hatta cocuklari döverek esedin resmine secde ettirerek söyleyen esed rabbimizdir (hasa) bu esedin firavun oldugunu gösteriyor kendisini ilahlastirmis, canli canli müslümanlari gömüyorlar niyeki esed rabbimizdir demedikleri icin bunu esed'in askerleri yapiyor bunlar mi müslüman? abd irak'da ne yaptiysa esed bunun beterini yapiyor resmen müslümanlari öldürüyorlar hemde münafik ıran ve hizbusseytanin destegi ile ,seytan ücgeni iran, hizbusseytanin ve esed firavunu, insALLAH sonu yakin bu zalimin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR