Bilecik'in doğal kamp yeri Bozcaarmut Göleti

Bozcaarmut Göleti herkesin kamp yapmak için tercih ettiği güzide adreslerden biri. Burada doğanın içerisinde tertemiz havayı soluyarak karavan ve çadır kampçılığı yapılacak yerler bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2021 09:38 GÜNCELLEME 21.09.2021 09:39 Dünyayı Geziyorum
Bilecik'in doğal kamp yeri Bozcaarmut Göleti
Bilecik'in doğal kamp yeri Bozcaarmut Göleti

Haber7/ Menekşe Gümüş Yılmaz

Bozcaarmut Göleti kamp alanları içerisinde gösterilen ve İstanbul'a yakın kamp alanları içerisinde de bulunan güzide adreslerden biri. Harika bir doğası bulunan göletin çevresinde çeşit çeşit kuşlar da bulunuyor ve kuş gözlemciliği yapılan yerler de var. 

 

 

Güzel bir hafta sonu geçirmek için İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli gibi illerden vatandaşlar burayı tercih ediyor. Burada piknik yapılacak yerler bulunduğu gibi aynı zamanda karavan ve çadır kampı yapılacak yerler de bulunuyor. Tertemiz havası ve doğası herkesi kendine çekiyor. 

 

 

Burada nefes aldığınızı fark ediyor ve kuş sesleriyle çok güzel huzur bulabiliyorsunuz. Küçük Elmalı Tabiat parkı içerisinde yer alan detaylar herkesin mutlaka görmesi gereken yerlerden. Keşfedilmeyi bekleyen bakir yerlerden biri. Ağaçların suya yansıması ise yine huzur veren kartpostal görünümünde adeta. 

Tabiat parkı içerisinde bir de gölet bulunuyor Bozcaarmut Göleti çevresinde kamp ve karavan çadırı kurmak için uygun yerler olduğu da söyleniyor. Hafta sonu için değerlendirebileceğiniz güzide adresler buralar. Çok az kişi tarafından biliniyor ve doğası tertemiz, sessiz ve sakin. 

BOZCAARMUT GÖLETİ KAMP YERİ

Gölet Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Küçük Elmalı Tabiat Parkı içerisinde yer alıyor Bozcaarmut Göleti. Gölet çevresinde eşsiz güzellikte bir kamp alanı bulunuyor. Tabiatı tertemiz ve havası da mis gibi olan bu yerde harika bir hafta sonu geçirmek mümkün. Aileler için çok güzel piknik yerleri bulunduğu gibi aynı zamanda da karavan ve çadır kampçılığı için de uygun yerler var. Yani burada, doğanın kalbinde kuş sesleriyle sabaha gözlerinizi açabilirsiniz. 

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları 

Youtube: esirgenc

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor

Facebook: dunyayigeziyorum

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR