Tabiatın kalbinde 40 yıldır süren organik yaşam örneği

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde doğanın her yönü ile güzelliğini bizlere sunduğu yerler bulunuyor. Tabiat parkı içerisinde bulunan bu organik yaşam da kırk seneye yakın zamanda hayatını süren biri var.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2021 15:50 GÜNCELLEME 31.08.2021 15:50 Dünyayı Geziyorum
Tabiatın kalbinde 40 yıldır süren organik yaşam örneği
Tabiatın kalbinde 40 yıldır süren organik yaşam örneği

Afyonkarahisar'da tabiat parkı içerisinde hayvanları ve çok güzel kulübesi ile hayatını 40 seneye yakındır devam ettiren biri var. Osman Amca burada gelen turistleri gezdirdiği gibi onları en iyi şekilde de ağırlamaya çalışıyor. Onlara dinlenmeleri için bir alan oluşturduğu gibi aynı zamanda da organik bahçe ürünleri ile yemekler de ikram ediyor. Hayvanlarından elde ettiği ürünleri de yine misafirlerine ikram ediyor. İşte doğanın içerisinden herkesten uzak geçen kamp yaşamı...

 

 

Tabiatın içerisinde yer alan yaşama yerinde güneş panellerinden elde ettiği enerjiyi elektrik olarak kullanıyor. Ayrıca hemen kampının yanında bir de su çeşmesin bulunuyor.

 

 

Ormanların içerisinden gelen su buz gibi tertemiz ve lezzetli şekilde akıyor burada. Ahşap malzemeleri kullanarak evler yapmış. Hep doğal malzeme kullanmış. Hayvanlarla vaktini geçiriyor ve gelen turistlere de çevreyi gezdiriyor.

Misafirhane dediği yer ise yine ahşaptan ve içerisini de geleneksel parçalarla donatmış. Gelen bütün misafirler burada dinleniyor. 

Kendi yaşam alanında ise açık havada mutfak bulunuyor ve bütün ürünlerini de bahçesinden topluyor. Hayvanlarından elde ettiği ürünlerle yapıyor. Bahçe ürünlerinden yaptığı melemeni ikram ederek Dünyayı Geziyorum ekibi de misafir ediyor.

Hayvanlarından ürettiği yoğurdu da ikram ederek Anadolu insanının misafirperverliğini de gösteriyor. 

Afyonkarahisar'da gezilecek yerler: Akdağ Tabiat Parkı

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları 

Youtube: esirgenc

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor

Facebook: dunyayigeziyorum

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR