Pamukkale semalarında keyifli balon turu

Denizli'de yapılacak aktivitelerden biri mutlaka balon turu ile manzarayı bir de yukarıdan izlemek oluyor. Muhteşem Pamukkale manzarası ve antik kentin görüntüsü yukarıdan görmeye değer manzaralar sunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2021 16:38 GÜNCELLEME 09.08.2021 16:38 Dünyayı Geziyorum
Pamukkale semalarında keyifli balon turu
Pamukkale semalarında keyifli balon turu

Denizli Pamukkale travertenleri ile görmeye değer en güzel kentlerimizden biri. Muazzam manzarası dünyadan ve ülkemizin her yerinden ziyaretçileri çekiyor. Adeta bulut gibi görünen Pamukkale manzarası balon turu ile de fotoğraflanabiliyor. Çok güzel görünümü olan bölgenin antik kent ile aynı karede olmasını istediğinizde siz de balon turuna katılabilirsiniz. Kapadokya'da daha çok karşımıza çıkan bu güzel ve heyecanlı aktivite bambaşka manzara ve apayrı bir deneyimle Pamukkale'de de böyle görünüyor.  

 

 

 

PAMUKKALE BALON TURU

Dünyayı Geziyorum ekibi de balon turunu sizler için deneyimleyerek muhteşem görüntüler elde ediyor. Manzaranın güzelliği ve adeta rüya gibi deneyimi herkesin yaşaması gereken bir detay. Balon turuna katılmaktan korkan herkes için de korkulacak bir şey olmadığını ve güzel bir deneyim olduğunu belirletelim.  

 

 

Dünyanın hiçbir yerinde balon turlarında böyle güzel bir manzara ortaya çıkmıyor. Kuşlar da balon turuna eşlik ediyor. Unutulmayacak çok güzel bir deneyim oluyor. Bulut gibi manzaranın üzerinde süzülen balon ateşle gazlanarak uçması için destek sağlanıyor.  

KİMLER BALON TURUNA KATILABİLİR?

Genelde 7 ya da 8 bin fite kadar yükselme sağlanıyor. Sivil Havacılık Kuralları geçerli oluyor. İnişlerde kendini savunamayacak kişilerin binmesine de izin verilmiyor. Beş yaşından küçük kişiler ve engelli kişiler için maalesef balon tutuna katılım söz konusu olmuyor. Sebebi ise yukarıda belirtildiği gibi Sivil Havacılık Kurallarına bağlı kalarak herhangi bir rüzgâr durumunda ve acil inişlerde kendini savunamayacak kişilere izin verilmemesi.  Bunun dışında herkes tura katılım sağlayabiliyor. 

Balon turu evlilik teklifleri için de çok tercih ediliyor. Güzel bir anı muhteşem bir manzara ile birleştirmek isteyen herkes evlilik teklifi için balon kiralaması yapabiliyor. Bunun gibi birçok özel anlar için yine balon kiralamak mümkün. Balayı çiftleri için de yükseklerde gün doğumu izlemek en çok tercih edilen aktivitelerden biri.  

Doğa ve tarih burada buluşuyor. En iyi şekilde bu manzarayı izlemek için de balon turu olmazsa olmaz. 400 bin yıl önce oluşan travertenler günümüzde de önemini korumaya devam ederken Denizli turizmini de canlı tutuyor.  

45 dakika süren balon gezisi ardından yumuşak bir iniş ile karaya yeniden ayak basarak bu güzellikleri yerinden görmeye devam edebilirsiniz.  

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları  

Youtube: esirgenc 

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor 

Facebook: dunyayigeziyorum 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR