Çamlık Koyu'nda pırıl pırıl denizi ile Paşa Limanı

Ayvalık Paşa Limanı herkesin beğenisini kazanan harika bir adres. Çok güzel bir iskelesi bulunuyor ve burada yer alan denizin pırıl pırıl görüntüsü fotoğraflamaya değer görünüyor. Paşa Limanı Avyalık'ta gezilecek en güzel yerlerden biri. Muhteşem manzarasına karşı kamp yapmak mümkünken sabahları serin ve temiz sulara kendinizi bırakabileceksiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2020 13:24 GÜNCELLEME 07.10.2020 13:24 Dünyayı Geziyorum
Çamlık Koyu'nda pırıl pırıl denizi ile Paşa Limanı
Çamlık Koyu'nda pırıl pırıl denizi ile Paşa Limanı

Ayvalık'ta gezilecek yerlerden biri de harika bir manzaraya sahip olan Paşa Limanı. Limanda restoran da bulunuyor. Kumsalda şezlonglar da yer alıyor. Ayvalık'ta muhteşem güzellikte koylar bulunuyor. Sessiz sakin ve dalgasız sulara sahip burası. 

 

 

Balığa çıkmak ya da özel tekne turlarına çıkmak isteyen herkes burayı tercih ediyor. Karavan ve çadır kampı yapmak isteyen herkes de burayı tercih ediyor. Çevrede muhteşem doğanın içerisinde kamp yapmak için çok güzel yerler bulunuyor. Ağaçların arasında doğanın kalbinde bir güne uyanmak Paşa Limanı'nda mümkün. 

 

 

Plajda şezlongların günlük kiralama bedeli ise 20 TL olarak belirlenmiş. 

Çamlık Koyu'nda bulunan limanda kahvaltı edecek, öğlen ve akşam yemeklerini yiyebilecek yerler de bulunuyor. Sabahın erken saatlerinde denizin serin sularında keyif yaptıktan sonra bu restoranda yemeğinizi yiyebilirsiniz. 

Doğal güzellikleri ile öne çıkan Ayvalık'ta tarihi sokakları gezerek Ayazma Kilisesi'ni de keşfedebilirsiniz. Muhteşem bir mimari ile keşif deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları  

Youtube: esirgenc 

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor 

Facebook: dunyayigeziyorum 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR