Cunda Adası'nda hediyelik eşya satılan renkli çarşı

Cunda'dan hediyelik eşya almak için çarşısını ziyaret edebilirsiniz. Renkli ve çok güzel caddesinde istediğiniz türden hediyelik eşya alabilir ve kendiniz için de rengarenk takı tasarımlarını seçebilirsiniz. İşte Cunda Adası'ndan alabileceğiniz hediyelik eşyalar.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 17:08 GÜNCELLEME 28.09.2020 17:08 Dünyayı Geziyorum
Cunda Adası'nda hediyelik eşya satılan renkli çarşı
Cunda Adası'nda hediyelik eşya satılan renkli çarşı

Cunda Adası'ndan alınacak hediyelik eşyalar birbirinden renkli ve çok güzel. Hepsinin renkleri turistleri cezbederken kullanılan malzemelerin doğallığı da dikkat çekiyor. Ayvalık gezisinde mutlaka uğrayacağınız Cunda Adası'ndan buradaki yerli halkın kendi elleriyle yaptıkları tasarım kolyeler ve takıları alabileceğiniz gibi aynı zamanda da buranın manzaralarını da yansıtan magnetler ve diğer eşyalardan da alabilirsiniz. 

 

 

CUNDA ADASI'NDAN HEDİYELİK EŞYA NE ALINIR?

Sahilden iç kesimlere girdiğinizde Cunda çarşısını görebilirsiniz. Sokaklar renkli ve çok güzel hediyelik ürünler var. Hediyelik ürünler içerisinde magnetler, ev süsleri ve daha nice malzemeler yer aldığı gibi takılar da yer alıyor. 

 

 

Sedeflerden yapılan bilezikler halkın kendi tasarladığı ürünler oluyor. Bileklik ve kolyeleri de denizden çıkartılan midyelerden yapıyorlar. Taşlar ise yine Cunda Adası'nın çeşitli yerlerinden elde edilen ürünlerden üretiliyor. 

Başka tezgahlarda ise zeytinyağı, sabun, doğal ürünler, kantaron yağları bulabilirsiniz. Bazı tezgahlar renkli magnetler satarken bazı tazgahlar da böyle doğal ürünlerini satıyor. 

Bazı tezgahlarda ise el yapımı incili, taşlı kolyeler bileklikler yer alıyor. Hepsi de çok güzel detaylara sahip ve görmeye değer. Cunda Adası'nı gezdiğinizde bu çarşıya da uğrayarak sevdikleriniz için istediğiniz hediyeyi alabilirsiniz. 

Cunda'ya gitmek için Ayvalık'tan ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayvalık'tan hediyelik eşya ne alınır? yazımızdan Ayvalık'a dair meşhur ürünleri de keşfedebilirsiniz. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Cunda Adası çok pahalı yöresel ürünleri yakınlarda çok daha ucuza bulabilirsiniz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR