Ankara Karagöl Tabiat Parkı turuncunun her tonunu sunuyor

Karagöl Tabiat Parkı muhteşem gün batımı manzaralarıyla ünlü bir gezi adresimiz. Doğasının eşsiz güzelliği ve çevrede keşfedilecek her detay ziyaretçilerini bekliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2021 16:05 GÜNCELLEME 24.09.2021 09:57 Dünyayı Geziyorum
Ankara Karagöl Tabiat Parkı turuncunun her tonunu sunuyor
Ankara Karagöl Tabiat Parkı turuncunun her tonunu sunuyor

Beypazarı'nda gezilecek çok güzel yerlerden biri de Karagöl Tabiat Parkı olarak biliniyor. Herkesi kendine çeken bu adreste keşfedilmeyi bekleyen muhteşem bir krater gölü bulunuyor. Eşsiz güzellikteki doğası ve gölün muhteşem manzarası görmeye değer. Daha çok doğa fotoğrafçılığı yapılması için ziyaret edilen bölgede kamp yapmak da  mümkün. 

KARAGÖL TABİAT PARKI 

Karagöl Tabiat Parkı Ankara halkının ve çevre illerden gelen herkesin kafa dinlemek için tercih ettiği eşsiz güzellikteki gezi adresi. Muhteşem bir görünüme sahip olan park alanında farklı bitki ve canlılar yaşam sürüyor. Herksin etkileyen bir başka neden ise gün batımı oluyor. Akşam olduğunda ve güneş evine gitmeye hazırlandığında göldeki gün batımında eşsiz güzellikte bir görüntü oluşuyor. Turuncunun her tonunu gün batımında görebiliyorsunuz. 

Muhteşem bir doğanın içinde yer alıyor Karagöl. Rengarenk çiçekleri ve yemyeşil ormanlarıyla dikkat çekiyor. Tertemiz pırıl pırıl suları bulunuyor gölün. Ziyaretçilerin kalbini kazanıyor gezi yeri. Doğanın kalbinde güzel bir dinlenme için tercih ediliyor. 

Dört mevsim çok güzel bir şekilde tatil yapabiliyorsunuz. Kar yağdığı zaman dağ evlerinde konaklayıp karı seyredebilirsiniz. Yazları ise kamp yaparak çevreyi keşfedebilirsiniz. Çevre yemyeşil orman.

Doğa yürüyüşü, doğa sporları, atv gezisi yapmak mümkün. Akşam olduğunda ise gün batımını izleyerek çok güzel kareler elde edebilirsiniz. 

KARAGÖL TABİAT PARKI GİRİŞ ÜCRETLERİ 

Girişlerde kişi başı ücret: 6 TL

İndirimli kişi başı ücret: 3 TL

Bisiklet giriş ücreti: 6 TL

Motosiklet giriş ücreti: 12 TL

Otomobil giriş ücreti: 18 TL

Minibüs giriş ücreti: 54 TL

Midibüs giriş ücreti: 90 TL

Otobüs giriş ücreti: 180 TL

Çadır alanı ücreti: 35 TL

Karavan alanı ücreti: 45 TL

Tabiat parkında çok güzel kamp alanları da bulunuyor. Yukarıda belirtilen ücretleri ödeyerek güzel bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. 

KARAGÖL TABİAT PARKI'NDA YAPILACAK AKTİVİTELER

Alanda çok güzel keşifler yapabileceğiniz gibi bisiklet de sürebilirsiniz. Ailecek piknik yaparak hafta sonu tatilini değerlendirebilirsiniz. Doğa yürüyüşü ve olta balıkçılığı da diğer keyifli aktivitelerden. 

 

 

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR