23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2016 18:59 GÜNCELLEME 23.04.2016 20:27 GÜNCEL
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Öğrenciler ve halk oyunları ekipleri, çeşitli gösteriler sundu.

Törene Lalapaşa Kaymakamı Faysal Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Bektaş, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

- Edirne'de çocuklara hikaye ve boyama kitabı dağıtıldı

Edirne Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara hikaye ve boyama kitabı dağıtıldı.

Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen dağıtıma Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve "Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle tanınan" tiyatro oyuncusu Göksel Kaya katıldı.

Gürkan, Kaya'yı kente bu güne özel davet ettiğini anlatarak, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarına kutlu olsun." dedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR