Uluslararası öğrencilere ilk yardım sertifikası

Edirne Sağlık Müdürlüğü ve Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği işbirliğiyle, Trakya Üniversitesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik temel ilk yardım eğitimi verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2018 09:59 GÜNCELLEME 05.05.2018 09:59 GÜNCEL
Uluslararası öğrencilere ilk yardım sertifikası
Uluslararası öğrencilere ilk yardım sertifikası

Edirne Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk yardım eğitimine Türkmenistan, Kosova, Bosna Hersek, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Sırbistan, Suriye, Afganistan, Yunanistan ve Bulgaristan'dan Türkiye’ye eğitim almak için gelen öğrenciler katıldı.

İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, sertifika töreninde, ilk yardımın küçük ama hayat kurtarmada etkili olduğunu belirterek, "İl Sağlık Müdürlüğü olarak, ekip arkadaşlarımızla her zaman sizinleyiz, emrinizdeyiz, yanınızdayız. Bir eğitim almak, bir adım atmak, sadece bir eğitim ve bir adım değildir. Dostluk kurdunuz, burada ağabeyleriniz oldu, ablalarınız oldu." ifadelerini kullandı.



KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR