AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama...

AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş süreci devam ediyor. Açıköğretimde eğitim alarak üniversite diploması sahibi olmak isteyen binlerce öğrenci 4 Eylül’de düzenlenen yaz okulu sınavlarına katıldı. AÖF yaz okulunda ders geçme notu bu yıl 35 olarak belirlendi. Öğrenciler sorumlu dersleri verip veremediklerini öğrenmek için sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Anadolu Üniversitesinden yapılan o açıklama...

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2021 16:21 GÜNCELLEME 08.09.2021 16:21 EĞİTİM ÖĞRETİM
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama...
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama...

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavları hakkında önemli bir açıklama yaptı. AÖF yaz okulu sınav sonuçları tarihi, İktisat ve İşletme Fakültesinde eğitim alan öğrenciler tarafından araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi, yaz okulu sınavı sorularını ve cevaplarını erişime açtı. Sınavda karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını öğrenen öğrenciler sınavlardan kaç puan aldıklarını merak ediyor. Açıköğretim sınavlarında 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı elerken FF harf notuna sahip öğrenciler başarısız sayılacak. Mezun olmak isteyen öğrencilerin Genel Not Ortalamasının en az 2.00 olması gerekiyor. Peki AÖF yaz okulu sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yapılan açıklama...

 

AÖF Yaz Okulu Sınavı Hakkında Açıklama Geldi!

Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklamada 4 Eylül 2021 günü yapılan 2020-2021 yaz okulu sınavı için sınav sorularına itirazların 3 (üç) iş günü içerisinde öğrenci otomasyonu üzerinden yapılacağını duyurdu. Açıklamanın devamında 8 Eylül Çarşamba günü saat 23.59'dan sonra yapılan itirazların değerlendirmeye alınmayacağı ifade edildi.

Anadolu Üniversitesi Soruları ve Cevapları Yayınladı!

AÖF yaz okulu sınavlarında öğrencilere sorumlu oldukları derslerden 20'şer soru yöneltilmişti. Sınavda karşılarına gelen soruların doğru cevaplarını araştıran öğrenciler için beklenen açıklama Açıköğretim Fakültesinden geldi. AÖF yaz okulu sınav soruları yayınlandı.

Sınav sorularını görüntülemek isteyen öğrenciler Anadolum eKampüs üzerinden öğrenci numarası veya e-devlet ile giriş yaparak " Çıkmış Sınav Soruları" alanından yaz okulu sınavında çıkan soruları öğrenebilir.

AÖF Yaz Okulu Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi güz dönemi ara sınav ve dönem sonu sınavları online olarak düzenlendiği için sınav sonuçları erken açıklanıyordu. 4 Eylül'de yüz yüze yapılan yaz okulu sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sonuçların 10 gün içerisinde resmi internet sayfası üzerinden açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    Soruları sanki başka dersinmiş gibiydi hiçmi çalışılan konulardan çıkmaz şaşırdım
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Çeldirici soruların çok olduğunu düşünüyorum. Bence gerçekten gönülden istemek lazım yoksa başaramıyorsun.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Al benden de o kadar
    Cevapla
  • Öğrenci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar da basit olacağını tahmin etmiyordum.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hani sonuç bekleniyor ne demek yav
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sınavda ünite özetlerine ve ünite alıştırma sorularına çalıştım. Ama sınavda sorulan sorular sanki başka dersinmiş gibi geldi. Çalıştığım konularla çıkan soruların nerdeyse hiç alakası yoktu. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Çıkan Soru ve cevapları karşılaştırdım. Sonuç Fiyasko.....
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle Türkiye Ekonomisi Dersi'nin önceden çıkmış sınav sorularıyla uzaktan yakından bir alakası yoktu.Benim için de sonuç fiyaskoyla sonuçlandı ama ne derler her şerde bir hayır vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR