YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/2 sonuçları nereden görüntülenir?

YDS sonuçları, sınava giren adaylar tarafından araştırılıyor. ÖSYM tarafından yapılan YDS sınavı, 23 Ekim tarihinde uygulandı. Sınav sonrasında binlerce aday, sonuçları öğrenecekleri tarihi sorguluyor. Peki YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/2 sonuçları nereden görüntülenir?

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2022 13:06 GÜNCELLEME 03.11.2022 13:06 EĞİTİM ÖĞRETİM
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/2 sonuçları nereden görüntülenir?
YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/2 sonuçları nereden görüntülenir?

YDS sonuçları gündemde yerini aldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları merak ediliyor. Sınav sonrasında sonuçlar beklenmeye başlandı. Peki YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS/2 sonuçları nereden görüntülenir?

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YDS sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre YDS sonuçları 8 Kasım tarihinde ilan edilecek. Ama daha önce yapılan sınavların erken açıklanması durumunda YDS  sonuçları da erken tarihte açıklanabilir.

Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2022-2023 eğitim öğretim yılı ne zaman bitiyor?Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2022-2023 eğitim öğretim yılı ne zaman bitiyor?

YDS/2 SONUÇLARI NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

Sınava giren adaylar, sonuçlarını ÖSYM resmi internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden öğrenecek. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini girerek sonuçlarını görüntüleyebilecek. Sınav sonuç belgesi olarak gönderim yapılmayacak.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR