Hangi illerde okullar tatil edildi? Resmi açıklama geldi: 4 ilde eğitim öğretime ara verildi!

Deprem sebebiyle 23 Kasım 2022 tarihinde bazı illerde okullar tatil edildi. 23 Kasım 2022 tarihinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası valiliklerden açıklama geldi. Depremin etkisi ve olumsuz sorunların yaşanmaması için eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Resmi açıklama geldi: 4 ilde eğitim öğretime ara verildi!

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2022 10:21 GÜNCELLEME 23.11.2022 10:23 EĞİTİM ÖĞRETİM
Hangi illerde okullar tatil edildi? Resmi açıklama geldi: 4 ilde eğitim öğretime ara verildi!
Hangi illerde okullar tatil edildi? Resmi açıklama geldi: 4 ilde eğitim öğretime ara verildi!

İnternette 'Okullar tatil mi?' sorusu araştırılıyor. Sakarya, Düce, Kocaeli, Zonguldak, Bolu ve İstanbul'da okuyan öğrenciler 23 Kasım tarihinde okullar var mı diye sorguluyor. Gece yaşanan 5.9 şiddetindeki deprem sonrasında sokağa dökülen halk, tedirgin saatler geçirdi. Valiliklerden beklenen açıklama geldi. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Resmi açıklama geldi: 4 ilde eğitim öğretime ara verildi!

DÜZCE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Düzce Valisi Cevdet Atay şu açıklamayı yaptı:

Değerli hemşerilerimiz,
İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir.
Hepimize çok geçmiş olsun.

SAKARYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya Valisi Çetin Oktay, Twitter hesabı üzerinden okullar hakkında açıklama yaptı açıklamasında şu sözleri kullandı:

Değerli Hemşerilerimiz,
Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir.
Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun.

ZONGULDAK'TA OKUL VAR MI?

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı merkez üssü Düzce Gölyaka olan deprem sebebiyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini söyledi. Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, "Merkez üssü Düzce İli Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilçemiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir." sözlerini kullandı.

BOLU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bolu Valiliği konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR