MSB subay alımı sınavı ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak? MSB subay alımı sınav tarihi 2022 detayları!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Türk Silahlı Kuvvetleri içine hukuk sınıfı muvazzaf subay alımı sınavı yapacağını duyurdu. MSB subay adayı sınav tarihi ve nerede yapılacağı merak edildi. Peki MSB subay alımı sınavı ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak? İşte MSB subay alımı sınav tarihi 2022 detayları!

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2022 10:00 GÜNCELLEME 30.11.2022 10:00 EĞİTİM ÖĞRETİM
MSB subay alımı sınavı ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak? MSB subay alımı sınav tarihi 2022 detayları!
MSB subay alımı sınavı ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak? MSB subay alımı sınav tarihi 2022 detayları!

Türk Silahlı Kuvvetleri iç ve dış kaynaktan hukuk sınıfı subay adayı alımı yapacak. MSBi sınav ile ilgili açıklama yaptı. Sınav saati, yeri ve detayları belli oldu. Peki MSB subay alımı sınavı ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak? İşte MSB subay alımı sınav tarihi 2022 detayları!

MSB SUBAY ALIMI SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

MSB subay sınavı 3 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. Sınav saat 14.30'da başlayacak.

SINAV İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SUBAY ALIMI SINAVI NEREDE YAPILACAK?

Sınava girecek adayların Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Yerleşkesi'nde en geç 13.15'te hazır bulunması gerekmektedir. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Yerleşkesi adresi Ayvalı Mah. 150.sk. Etlik-Keçiören/Ankara - Antares avm yanı.

Sınav ücretini yatırmayanlar sınava katılmayacaktır. Banka dekontu gerekli şartlarda ibraz edilebilmesi içni yazılı sınava gelirken yanınızda getirilmelidir.

Sınava gelirken T.C. nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, avukat kimlik kartı veya pasaporttan en az birini yanınızda getiriniz. Aksi halde sınava katılım sağlanamıyor. Sınav merkezi tarafından kalem, silgi vb. verilmeyecek, adaylar malzemeleri (yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalemtraş) yanında getirecektir.

Tamamıyla şeffaf (marka etiketsiz) plastik şişede olması kaydıyla su ile sınava girilebilir. Sınav salonuna; silah, cep telefonu, her türlü harici depolama cihazı, fotoğraf makinesi, tablet bilgisayar, her türlü saat, müzik çalar, her türlü kamera vb. ile girmek yasaktır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR