ATA AÖF vize sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

ATA AÖF vize sonuçları açıklandı. ATA AÖF vize sınavları 26-27 Kasım tarihinde uygulanmıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavı sonuçları öğrencilerin erişimine açıldı. Peki ATA AÖF sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 09:39 GÜNCELLEME 09.12.2022 09:41 EĞİTİM ÖĞRETİM
ATA AÖF vize sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
ATA AÖF vize sonuçları açıklandı! ATA AÖF sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları açıklandı. Sınava katılan öğrenciler ATA AÖF ara sınav sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyordu. Merakla beklenen ATA AÖF vize sonuçları ilan edildi. Peki ATA AÖF sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

ATA AÖF VİZE ARA SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınav/vize sonuçları obs.atauni.edu.tr adresinden öğrenilmektedir. Öğrenciler sisteme T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini yazdıktan sonra giriş yaparak sonuçlarına ulaşabilir.

ATA AÖF SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ATA AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

ATA AÖF geçme notu üniversite tarafından 35 olarak belirlendi. Öğrenciler 35 puanın altında bir not alırsa FF harfli ile dersten kalmış sayılıyor. FF notu alanlar dersi tekrar almak zorundadır.

ATA AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF final sınavı tarihi yayınlanan takvimle netlik kazandı. Bu anlamda ATA AÖF dönem sonu (final) sınavları 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde belirlenen okullarda gerçekleştirilecek.

Sınavda başarısız olan ya da ortalamasını yükseltmek isteyen adaylar 11-12 Şubat 2023 tarihinde bütünleme sınavına katılım sağlayabilecek.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR