POMEM sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? 29. Dönem POMEM sınav giriş belgesi yayımlandı!

POMEM sınav giriş belgesi adayların erişimine açıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) 29. dönem sınavına katılacak adaylar için beklenen tarih yaklaştı. POMEM sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Peki POMEM sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2022 09:24 GÜNCELLEME 17.12.2022 09:24 EĞİTİM ÖĞRETİM
POMEM sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? 29. Dönem POMEM sınav giriş belgesi yayımlandı!
POMEM sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? 29. Dönem POMEM sınav giriş belgesi yayımlandı!

POMEM sınav giriş belgeleri yayımlandı. POMEM tarafından konu hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada "29. Dönem POMEM Giriş Sınavına Katılacak Adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı Merkezleri ile Sınav Tarihleri Açıklanmıştır." sözleri kullanıldı. Peki POMEM sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

POMEM SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

29. POMEM sınav giriş belgesi adayların erişimine açıldı. POMEM sınavı için 103 bin 472 adayın ön başvuruları kabul edildi. Sınav aşamasına geçmeye hak kazananlar, sınav tarihini be mülakat yerini merak ediyor.

29. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SINAV YERLERİ ÖĞRENME

Polis Akademisi  29. Dönem sınavlarıyla ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Yapılan duyuruya göre, adaylar POMEM mülakat yerleri bilgisine T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr adresinden bakabilecekler.

POMEM SINAV YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

POMEM SINAVI NE ZAMAN?

POMEM sınavı tarihi henüz netlik kazanmadı. Adaylar ilerleyen günlerde Polis Akademisi resmi internet sayfasından yapılacak açıklama ile sınav tarihini öğrenebilir.

29. DÖNEM POMEM SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

POMEM sınav ücreti 345 TL olarak belirlendi. Sınav ücreti 29 Kasım 2022 tarihi ve 8 Aralık 2023 Perşembe gününe kadar belirlenen bankalara yatırıldı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR