AUZEF sonuçları açıklandı! AUZEF final sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Harf notu ne zaman belli olacak?

AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sınavları 24-25 Aralık 2022 tarihinde uygulandı. AUZEF güz dönemi dönem sonu sınav sonuçları erişime açıldı. Peki AUZEF final sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Harf notu ne zaman belli olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2023 11:18 GÜNCELLEME 02.01.2023 11:18 EĞİTİM ÖĞRETİM
AUZEF sonuçları açıklandı! AUZEF final sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Harf notu ne zaman belli olacak?
AUZEF sonuçları açıklandı! AUZEF final sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Harf notu ne zaman belli olacak?

İstanbul Üniversitesi güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandı. Üniversite eğitimine uzaktan devam eden öğrenciler 24-25 Aralık 2022 tarihlerinde AUZEF final sınavlarına katılım sağladı. Sınav sonrasında ise gözler sonuçlar için gelecek duyuruya çevrilmişti. Peki AUZEF final sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Harf notu ne zaman belli olacak?

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Üniversite yönetimi Twitter adresi üzerinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Değerli Öğrencilerimiz,2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı bitirme sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınızı http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz." sözleri kullanıldı.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi dönem sonu sınav sonuçları http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden öğrenilmektedir.

Öğrenciler AUZEF sınav sonuçları için AKSİS kullanıcı adı ve şifre girildikten sonra görüntülenmektedir.

AUZEF SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜME EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

HARF NOTLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bitirme (final) sınavı harf notları 10 Ocak 2023 tarihinde öğrenci otomasyon sistemi olan aksis.istanbul.edu.tr adresinden duyurulacak.

SINAV DEĞERLENDİRMESİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde dört yanlış bir doğruyu eksiltmektedir. Yapılan her yanlış işaretlemede toplam puandan 1,25 puan düşürülmektedir. Uzaktan eğitim programlarında başarı notu, hesaplama farklılığı sebebiyle bu kural uygulanmamaktadır.

Vize sınav sonuçları değerlendirmeye etkisi %30, bitirme/final/telafi ise %70 oranındadır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR