MEBBİS giriş ekranı | Sözleşmeli öğretmen boş kontenjanlar

Sözleşmeli öğretmen başvuruları MEBBİS üzerinden nasıl yapılır? İşte MEBBİS giriş ekranı ve başvuru sayfası

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2016 13:49 GÜNCELLEME 06.09.2016 13:49 EĞİTİM
MEBBİS giriş ekranı | Sözleşmeli öğretmen boş kontenjanlar
MEBBİS giriş ekranı | Sözleşmeli öğretmen boş kontenjanlar

Sözleşmeli öğretmen başvuruları MEBBİS üzerinden başladı. Peki 2016 öğretmenlik başvurusunda hangi illerde boş kontenjanlar var? MEBBİS giriş sayfasına nasıl erişilir? İşte milyonlarca öğretmen adayı MEBBİS giriş ekranını ve Sözleşmeli öğretmen boş kontenjanları merak ediyor

MEBBİS NEDİR?

MEBBİS'in açılımı; Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri'nin kısaltmasıdır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sunulan elektronik hizmetlerin bütünü MEBBİS olarak ifade ediliyor. Başta e-Okul olmak üzere birçok hizmet, online olarak MEBBİS sayesinde kullanıcılara iletilir. MEBBİS içerisinde birçok elektronik uygulama barındırmaktadır. Bu uygulama modüllerinde bazı şunlardır: e-burs modülü,e-yatırım modülü,yönetici modülü,faaliyet modülü,e-mezun...Bu elektronik uygulamalar sayesinde eğitim camiasında görev yapan her düzeyde çalışan (müdür, yönetici, öğretmen v.s.) kendileri için uygun modülleri kullanarak elektronik ortamda işlemler yapma imkanına kavuşuyor.

MEBBİS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyor. Eğer siz de MEBBİS'e giriş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Şifre sıfırlama nasıl yapılır?

Unutulan MEBBİS şifrenizi yenilemek için buraya tıklayarak gerekli bilgileri doldurunuz. Cep telefonunuza gelecek onay kodu ile şifre değiştirme işleminizi tamamlamış olacaksınız.

Şifre sıfırlaması için tıklayın

MEBBİS İçerisinde Bulunan Modüller

Devlet Kurumlari Modülü, e-Yatırım İşlemleri, Meis Modülü, Meis Sorgu Modülü, e-Alacak Modülü, e-Burs Modülü, Evrak Modülü, Tefbis, Kitap Seçim Modülü, Döner Sermaye Modülü, EgiTek Sınav Modülü, Sosyal Tesis Modülü, e-Mezun, İlköğretim Kurum Standartları Modülü, Özel MTSK Modülü, Özel Öğretim Kurumları Modülü, Özürlü Birey Modülü, RAM Modulu, TKB Modülü, Performans Yönetim Sistemi, MEB İnternete Erişim Modülü, Öğretmenevi Faaliyet Modülü, Faaliyet Modülü, Yönetici Modülü, Okul Gelişim Programı Modülü, Mal,Hizmet ve Yapım Harcamaları.

MEBBİS KULLANICILARINA HANGİ HİZMETLER SUNULUYOR?

e-Okul -e-Akademi, Halk Eğitim, Açık Öğretim Kurumları, e-Yurt, e-Taşınır işlemlerini MEBBİS üzerinden kullanıcılar hemen hemen her türlü işlemi gerçekleştirebilmektedir.

İçeriğinde bulunan modüller sayesinde MEBBİS'de istenilen modülle ilgili işlemler kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Bu işlemler için ise yapmanız gereken tek şey sisteme giriş yapmak olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR