e-Okul 2. ve 3. sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama sayfası

15 tatile sayılı günler kala öğrenciler e-okul üzerinden sınav sonuçlarını ve karne notlarını öğrenmeye çalışıyor. Peki e-okul sınav sonucu nasıl öğrenilir?

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2016 09:37 GÜNCELLEME 31.12.2016 09:37 EĞİTİM
e-Okul 2. ve 3. sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama sayfası
e-Okul 2. ve 3. sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama sayfası

İlkokul, Ortaokul ve Lise çağındaki öğrenciler ve velileri, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı içinde öğrencinin okul başarısını doğrudan belli eden sınav notlarını sorgulamak için e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile Karne Notu Sorgulama hizmetini kullanıyor. Öğrencinin derslerden aldıkları notlar, karne notlarına yansıyacak. Öğrencinin okul başarısı ve diploma notu için çok önemli olan karne notları, başarı ile başarısız öğrenciyi kolaylıkla ayırıyor.

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

Günümüz teknolojisi artık her işimizi internet üzerinden online olarak yapmamıza imkan tanımaktadır. Her geçen gün gelişen online işlemler ise pek çok işimizde bize kolaylık sağlamaktadır. İnternet üzerinde bize kolaylık sağlayan uygulamalardan biri de E-Okul veli bilgilendirme sistemidir. E-Okul veli bilgilendirme sistemi, 2007 yılının Ocak ayında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kullanıma açılmış olan bir uygulamadır. Okul yönetim bilgi sistemi olan E-Okul veli bilgilendirme sistemi, tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarındaki tüm öğrencilerin aldığı notları ve devamsızlık gibi bilgilerini kolaylıkla kaydedebilen bir okul sistemidir.

15 TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gelen açıklama göre: Yarı yıl tatili 23 Ocak pazartesi günü başlayacak 03 Şubat cuma günü son bulacak. Öğrenciler 15 tatilin ardından eğitimlerine devam edecek. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek.

E-OKUL SİSTEMİNİN İÇİNDE NELER VAR?

Devamsızlık Bilgileri

Haftalık Ders Programı

Not Bilgisi

Sınav Tarihleri

Pansiyon Bilgileri

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • mehbubeseran bu 6 yıl önce Şikayet Et
    Estağfurullah
    Cevapla
  • ali koca 7 yıl önce Şikayet Et
    Sınav sonuçları
    Cevapla
  • yasir deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazılı sonuçları
    Cevapla
  • Irmak 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bekliyor um
    Cevapla
  • yusuftahapak 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR