AÖF'den önemli uyarı! Bugünden sonra yapamayacaklar

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi tarafından yapılan açıklamaya göre AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini son güne bırakanlar kredi kartıyla ödeme yapamayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2017 12:08 GÜNCELLEME 23.02.2017 14:30 EĞİTİM
AÖF'den önemli uyarı! Bugünden sonra yapamayacaklar
AÖF'den önemli uyarı! Bugünden sonra yapamayacaklar

13 Şubat pazartesi günü başlayan AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 24 Şubat cuma günü sona erecek. Kayıt yenileme ile ilgili açıklama yapan Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney AÖF kayıt yenilemelerini son güne bırakan üniversite öğrencilerinin kredi kartıyla ödeme yapamayacakları uyarısında bulundu.

İşte Prof. Dr. Güney'in o açıklaması; “Çok önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum. Son gün kredi kartıyla ödeme maalesef yapılamamaktadır. Bu yüzden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini son güne bırakmamalarını öneriyoruz. Eğer son güne bırakmış öğrencilerimiz varsa da bunu ATM’leri kullanarak yapmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca üniversite olarak öğrencilerimize, internet ve telefon aracılığıyla verdiğimiz öğrenci destek sistemimiz aktif olarak çalışıyor. Öğrencilerimizin kayıt yenileme esnasında takıldıkları noktalarda bize ulaşarak destek almalarını bekliyoruz. Bir de öğrencilerimize, kayıtlarını yaptıktan sonra bürolardan kitaplarını almaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz” diye konuştu.

PEKİ AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Aöf-kayıt-yenileme-nasıl-yapılır

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR