Darüşşafaka Cemiyeti ‘’Eğitimde Fırsat Eşitliği’’ için koşuyor!

Darüşşafaka Cemiyeti, bu yıl 3 Kasım tarihinde 41'incisi düzenlenecek olan İstanbul Maratonu ile eğitimde fırsat eşitliği misyonuna katkıda bulunmaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2019 11:57 GÜNCELLEME 03.09.2019 11:57 EĞİTİM
Darüşşafaka Cemiyeti ‘’Eğitimde Fırsat Eşitliği’’ için koşuyor!
Darüşşafaka Cemiyeti ‘’Eğitimde Fırsat Eşitliği’’ için koşuyor!

Darüşşafaka Cemiyeti, bu koşuyla okulda eğitim gören 120 öğrencinin 1 yıllık eğitim masraflarına destek olmak için 800 bin TL'nin toplanmasını hedefliyor.

 

Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu olan Darüşşafaka Cemiyeti, 3 Kasım 2019 Pazar günü düzenlenecek olan 41’inci İstanbul Maratonu’nda yerini alarak, eğitimde fırsat eşitliğine destek vermeye devam ediyor. Maratonda koşacak ya da yürüyecek gönüllülerin Darüşşafaka'da yeni eğitim görmeye başlayacak 120 öğrencinin 1 yıllık eğitim masraflarını destekleyecek 800 bin TL’nin toplanmasına katkıda bulunması hedefleniyor.

 

156 yıldır küçük yaşta ebeveyn kaybı yaşamış, maddi olanakları sınırlı, yetenekli çocukların çağdaş bir eğitimle buluşabilmesi için çalışmalarını sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti, bu maratonda ‘Söz konusu eğitimse yardıma koşarız’ diyen eğitim sevdalılarının desteklerini bekliyor. Toplumsal dayanışmaya ilham kaynağı olan  Adım Adım oluşumunun katılımcılarından biri olan Darüşşafaka Cemiyeti'ne destek vermek isteyenler, “İyilik Peşinde Koş” (İPK) platformuna üye olarak yardımseverlik koşularına katılabiliyor. Darüşşafaka için koşarak ya da yürüyerek bağış toplayan gönüllüler, İPK sistemi sayesinde topladıkları bağış miktarını ve destekçilerini kolaylıkla takip edebiliyor. Maratona katılmak isteyen gönüllüler başvuru için gereken bilgileri  adimadim@darussafaka.org web sitesi ziyaret ederek öğrenebiliyor.

YORUMLAR 1
  • Kamu yönetimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Memur alımlarında ikamet şartının kaldırılmasını talep ediyorum LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR