İLKE'nin konferansları başlıyor: İlk konuk Mehmet Görmez

İLKE Vakfı, "Müslümanların İnsanlığa Mesajı Nedir? Birliğin İmkân ve Zemini" teması ile konferans serisinin ilkini gerçekleştirecek. Programın ilk konuğu, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2020 10:29 GÜNCELLEME 10.03.2020 10:29 EĞİTİM
İLKE'nin konferansları başlıyor: İlk konuk Mehmet Görmez
İLKE'nin konferansları başlıyor: İlk konuk Mehmet Görmez

İlim Kültür Eğitim (İLKE) Vakfı, “Müslümanların İnsanlığa Mesajı Nedir? Birliğin İmkân ve Zemini” başlığıyla İLKE Konferansları serisinin ilkini gerçekleştirecek. 

 

Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in “Müslümanların İnsanlığa Mesajı Nedir? Birliğin İmkân ve Zemini” teması ile vereceği konferans,14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 18.00’da Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


 
Kurulduğu günden bu yana toplumu tanıma, anlama, toplumun ihtiyaçlarından haberdar olarak iş üretme, problemlere çözüm odaklı çalışmalar yapmayı kendisine şiar edinen İLKE Vakfı, sadece belli bir topluluğu değil tüm insanlığı ilgilendiren meselelere dair çalışmalar yapmanın önemine inanıyor.
 
İLKE Vakfı konferansları ile Müslümanların ve insanlığın içinde bulunduğu sorunlu alanlarda çözüme dair ortaya bir irade koyan ve yaptıkları çalışmalarla tüm insanlığa hitap eden, alanlarında uzman ilim adamı, düşünür, akademisyen ve siyasetçilerin birikim ve tecrübelerinin kamuoyuna aktarılmasına vesile olacak.

İLKE Konferansları programı ele alacağı alanların yelpazesini geniş tutarak siyasi, psikolojik, düşünsel, toplumsal ve İslami birçok alanda temel meseleleri programın merkezine almayı hedefliyor.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR