AUZEF sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları...

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde (AUZEF) eğitimlerini sürdüren adaylar sınav tarihlerini araştırıyordu. AUZEF vize sınav tarihleri belli oldu. AUZEF ara dönem sınavları internet üzerinden yapılacak. Peki AUZEF sınavları ne zaman yapılacak? İşte İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri..

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2020 18:19 GÜNCELLEME 15.05.2020 18:20 EĞİTİM
AUZEF  sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları...
AUZEF sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları...

Koronavirüs önlemleri sebebiyle Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültelerinde eğitimlerine devam eden öğrencilerin sınavları ileri bir tarihe ertelenmişti. İstanbul Üniversitesi AUZEF’de öğrenim gören öğrenciler için ara dönem vize sınavları çevrimiçi(online) olarak gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi, öğrencilerinin Bahar Dönemi Ara Sınavlarından önce sistemi tanıması için 18-22 Mayıs 2020 tarihlerinde online deneme sınavı yapılacak. Peki AUZEF bahar dönemi sınavları ne zaman yapılacak? İşte AUZEF vize sınavı tarihleri...

 

 

AUZEF SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi,  2019-2020 yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavını online olarak 1 Haziran 2020 – 14 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Öğrenciler,1 Haziran 2020 saat 11.00 itibariyle sisteme giriş yapabilecek. 14 Haziran 2020  saat 16.00’da online sınav sistemi kapanacak.

AUZEF SINAVLARI KAÇ SORUDAN OLUŞACAK?

Çevrimiçi olarak düzenlenecek Bahar Yarıyılı Ara Sınavında öğrencilere her dersten 20 adet soru yöneltilecek ve bu sorular için toplam 30 dakika süre verilecek. AUZEF resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre yapılan online sınavın “ başarı notuna katkısı %25 olarak hesaplanacaktır. “

 

AUZEF SINAVINA NASIL GİRİŞ YAPILACAK?

- AUZEF resmi sitesinden paylaşılacak linkten, AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile öğrenciler çevrimiçi (online) sınavlarına girebilecekler.
- AUZEF sınav kuralları sınav başlamadan önce uygulama ekranında sunulacak ve öğrenciler kuralları okuyup onayladıktan sonra sınava başlayabilecekler.
- Sınav kuralları onaylandıktan sonra ekranda 2019-2020 Bahar Döneminde ara sınavına girmeleri gereken derslerinin listesi gelecek ve öğrenciler  sınava girecekleri dersi seçerek o derse ait sınavını başlatabilecektir

AUZEF SINAVLARI HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

Görme engelli öğrenciler, her ders için 10 dakika ek süre kullanabilecekler. 

Sınav boyunca bitime kalan süre ekranda gösterilecektir.

Bir soru görüldükten sonra, cevap işaretlenirse ya da işaretlenmeden diğer soruya geçilir ise, bir daha önceki soruya geri dönülemeyecektir.

 Öğrencilerin kullandığı sistemde İnternet kesintisi, elektrik kesintisinde kopma meydana gelirse öğrenci sisteme tekrar döndüğünde sınavına kaldığı sorudan devam edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR