AÖF yaz okulu kayıtları için son saatler! AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan takvime göre AÖF yaz okulu kayıtları 28 Temmuz tarihinde sona erecek. Kayıt olmak isteyen adaylar AÖF kayıt otomasyonu bile ders seçimi yapabilecek. Anadolu Üniversitesi pandemi sebebiyle yaz okulu sınavlarının nasıl yapılacağıyla ilgili açıklama yaptı. İşte AÖF yaz okulu kayıt ekranı

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2020 13:47 GÜNCELLEME 28.07.2020 13:47 EĞİTİM
AÖF yaz okulu kayıtları için son saatler! AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?
AÖF yaz okulu kayıtları için son saatler! AÖF yaz okulu sınavları nasıl yapılacak?

Bahar dönemi final sınavlarının ardından AÖF’ten mezun olmak veya başarısız oldukları dersleri vermek isteyen adaylar yaz okulu kayıtlarını bekliyordu. AÖF yaz okulu kayıtları 20-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada yaz okulunun 5 hafta süreceği açıklandı. Yaz okulu eğitimi alacak adaylar sınavların online gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini araştırıyor. Peki AÖF yaz okulu sınavları online mı yapılacak? Açıköğretim Fakültesine kayıtları bulunan öğrenciler yaz okuluna koşulsuz olarak başvuru yapabilecek. İşte AÖF yaz okulu ders ücretleri….

AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu kayıtları 20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak 28 Temmuz Salı günü saat 23.00’da sona erecek. Adaylar kayıtları https://aof.anadolu.edu.tr/kayit/ adresi üzerinden yapabilecek.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

Yaz Okulu sınavları 5 Eylül 2020 tarihleri pandemi şartlarının elvermesi durumunda yüz yüze yapılacak.Aksi bir durumda sınav çevrim içi (online) olarak gerçekleştirilecektir.

AÖF YAZ OKULU KAYITLARI NASIL YAPILACAK?

Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçimi yapabilecek. Ders seçim işlemleri aof.anadolu.edu.tr bağlantısı Yaz Okulu linkinden yapılabilecek. Öğrenciler ödeme işlemi yapmadığı sürece ders seçimi yapabilecek. Ödeme tamamlandıktan sonra ders seçiminin yeniden yapılması mümkün değildir.

 

AÖF YAZ OKULU KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖF YAZ OKULU ONLİNE MI OLACAK?

Anadolu Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada yaz okulu sınavlarının şartların el vermesi durumunda yüz yüze gerçekleştirileceği, aksi bir durumda AÖF yaz okulu sınavlarının online olarak gerçekleşeceği açıklandı.

AÖF 2020  YAZ OKULU ÜCRETLERİ BELLİ OLDU!

"Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Gideri ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 28 Temmuz 2020 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, yaz okulu kayıt tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayabilir."

Alınan Ders Sayısına Göre Ödenecek Öğretim Gideri Ücreti
Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam 160 TL
Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam 175 TL 
Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam 190 TL 
Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci Toplam 205 TL 
Yaz okulunda 5 Ders alan öğrenci Toplam 220 TL 

AÖF YAZ OKULU DERSLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF yaz okulunda açılacak dersler öğrenciler tarafından araştırılıyor. 
AÖF yaz okulunda hangi derslerin açılacağı ilgili birim kurulu kararı ve Senatonun onayıyla okulu kayıt tarihlerinden sonra belirlenir. 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende kronik hastasıyım 5 aydır evdeyim sınava nasıl gideceğim benim hastalık risk gurubunda
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Burdan yazıyorum bulundum ilde vaka sayısı patladı.Eğer bana hastalık bulaşırsa.Bendede yaşlı annemle babamla aynı evde yaşıyoruz.Eğer onlara bulaşırda allah göstermesin vefat ederler.bu üniversiteye öyle bir dava açarımki.sınavada kazandığı tüm paraları tek seferde vermek zorunda kalır.Hiç bir şey insan hayatından önemli değil.
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Bulunduğum şehir gaziantep. vaka sayısında ispanyayı yani bir ülkeyi geçmiş.Bu adamlar yüz yüze yaparlarsa sınava nasıl girecez.Hiç mi hayatımızın bir önemi yok.Adamlar para derdindeler.ne kadar çok sınavdan kalırsak o kadar para kazanacaklar yazıklar olsun.paranız yerin dibine batsın.Gözünüzü toprak doyursun.Bu Millet bu günleri unutmaz.
    Cevapla
  • Yazıklarolsunsize 3 yıl önce Şikayet Et
    Aldığınız paralar haram olsun size,beş derse 200 tek derse 160 alıyorsunuz daha hala yüzyüze deyip milletle oynuyorsunuz,kronik hasta öğrencilerinizden haberiniz varmı beyler,oralara sizi getirenleri sırtından vurup Türkiyede iyi giden mücadeleyi kırmak virüs illetine ülkeyi teslim etmekmi istiyorsunuz...hainmisiniz..
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    acık ögretim fakültesi egitimi uzaktan egitim olmasına rağmen sınavlar neden yüz yüze yapmaya çalışıyorlar .helede acık ögretim okuyan yaşlı abilerimiz ablalarımız varkan hicmi düşünmüyorlar korona belasını .yetkili rektöre sesleniyorum bu sürecte insanları sınıflara tıkamayın vebalı büyük olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR