AÖF yaz okulu sınav tarihleri: AÖF yaz okulu sınavı online mı yapılacak?

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınavına katılacak adaylar sınav tarihlerini merak ediyor. Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınavlarıyla ilgili duyuru yayımladı. Peki AÖF yaz okulu sınavları online mı yapılacak? İşte eğitimlerini İktsat ve İşletme Fakültesinde sürdürenler için AÖF yaz okulu sınav tarihleri….

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2020 16:46 GÜNCELLEME 24.08.2020 16:46 EĞİTİM
 AÖF yaz okulu sınav tarihleri: AÖF yaz okulu sınavı online mı yapılacak?
AÖF yaz okulu sınav tarihleri: AÖF yaz okulu sınavı online mı yapılacak?

AÖF yaz okulu sınavları online mı yapılacak? sorusunun yanıtı sınavlara katılım gösterecek adaylar tarafından merak ediliyordu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim  İktisat ve İşletme Fakültesi  yaz okulu sınavlarının 5 Eylül tarihinde gerçekleşecek. AÖF 2020-2021 eğitim yılında yeni işlemleri 5 Ekim tarihinde başlayacak. AÖF yaz okulu sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağı yapılan duyuruyla açıklık kazandı. Peki AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? İşte AÖF yaz okulu sınav tarihleri ve yaşanan son gelişmeler...

 

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi yaz okulu sınavları 5-9  Eylül tarihleri arasında internet tabanlı ortamda yapılacak. İşte AÖF’ten yapılan açıklama;

 

 

“Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Yurtiçi ve Yurtdışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavları, İnternet tabanlı ortamlarda yapılacaktır.

Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır.”

AÖF KAYIT YENİLEME TAKVİMİ BELLİ OLDU!

Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri için kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacak ve 15 Ekim Perşembe günü sona erecek. Mazeretli kayıt tarihi ise 16 Ekim olarak duyuruldu.

Anadolu Üniversitesi’nde yer alan bilgilere göre, YKS Yeni Kayıt, Ek Yerleştirme, Dikey Geçiş ve Sağlık Lisans Tamamlama İnternet Başvuru ve Kayıt tarihleri, YÖK ve YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihe bağlı olarak değişebilir.

-Kayıt gruplarının İnternet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 09:00’da başlayacak, son günü saat 17:00’de sona erecektir.

-Yatay Geçiş kapsamında kayıt yaptıranlar ders ekleyebilir.


ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN YAZ OKULU SINAVI AÇIKLAMASI

“05-09 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 2019-2020 öğretim yılı İnternet Tabanlı (Online) Yaz Okulu Sınavında İnternet bağlantısı ile ilgili gerekli teknolojik altyapıya sahip olmayan öğrencilerimiz, 24-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 telefon numarasını arayıp randevu alarak bulundukları ildeki Açıköğretim bürosunda, İnternet ortamında yapılacak sınava girebilecektir.

Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR