YKS tercihleri için geri sayım başladı

YKS tercih sonuçları için ÖSYM'den gelecek olan son dakika açıklaması merakla bekleniliyor. Sınava giren ve tercih yapan milyonlarca üniversite adayı tercihleri doğrultusunda yerleşeceği üniversiteyi öğrenmek için sabırsızlanıyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, hafta sonu yaptığı açıklamada tercih sonuçlarının hafta içerisinde açıklanacağını söylemişti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 10:34 GÜNCELLEME 25.08.2020 10:34 EĞİTİM
YKS tercihleri için geri sayım başladı
YKS tercihleri için geri sayım başladı

YKS tercih sonuçları için ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması için geri sayım başladı. Aygün'ün hafta içerisinde açıklanacağını belirttiği tercihler için bekleyiş sürüyor.

 

YKS tercih sonuçları, üniversite adaylar tarafından araştırılıyor. Üniversite sınavında tercih süreci devam ediyor. Adaylar, sonuçların açıklanmasının ardından yayımlanan YKS tercih kılavuzuna göre işlemlerini gerçekleştirdiler.  YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayacak olan üniversite elektronik kayıtları ise 29 Ağustos tarihinden itibaren yapılabilecek. ÖSYM Başkanı Halis Aygün yaptığı açıklamada sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili tarih verdi. İşte o açıklama...

YKS TERCİH SONUÇLARI İLE İLGİLİ YAPILAN SON AÇIKLAMA

 

YKS tercih sonuçları üniversite adayları ve ebeveynlerin araştırdığı konu olmaya devam ediyor. ÖSYM hafta sonu sonuç açıklaması yapar mı sorusuyla süreç hakkında çıkarım yapmak isteyen pek çok öğrenci, internet üzerinden araştırmalarını sürdürürken bazı üniversite adayları ise sosyal medya üzerinden ÖSYM etiketi ile sonuçların açıklanması talebiyle kampanya başlattı. ÖSYM'ye yönelik paylaşımların ardından ilk açıklama, ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den geldi. Halis Aygün, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;"Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 2020-YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız. #ösym"

YORUMLAR 2
  • ERT 3 yıl önce Şikayet Et
    ne geri saymı ÖSYM başkanının keyfine kalmış çocuklarımıza sabır versin allahım bunların verdiği stres yetiyor
    Cevapla
  • sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    rabbim hayırlı bir sonuç nasip etsin bütün çocuklarımıza inşAllah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR