MEB'den son dakika çok önemli açıklama

Son dakika haberine göre MEB, "21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin “aşamalı ve seyreltilmiş” olarak yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmemiştir" açıklaması yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2020 15:53 GÜNCELLEME 28.08.2020 19:01 EĞİTİM
MEB'den son dakika çok önemli açıklama
MEB'den son dakika çok önemli açıklama

Son dakika haberi...Milli Eğitim Bakanlığı 21 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla ilgili medyada yer alan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

 

21 EYLÜL'DE OKULLAR AÇILIYOR

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"21 Eylül’de hangi sınıf düzeylerinin “aşamalı ve seyreltilmiş” olarak yüz yüze eğitime başlayacağı henüz netleşmemiştir.

Bu konuda Bakanlığımız kaynakları tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır.

Bakanlığımız çalışma alanındaki konulara ilişkin resmî iletişim kaynaklarımız tarafından paylaşılmayan / teyit edilmeyen açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz."

 

BAKAN SELÇUK'TAN AÇIKLAMA

Bakan Selçuk, "Okullarımızın kapısını güvenle açmak için aralıksız çalıştığımız bir haftayı daha geride bıraktık. Öğretmenlerimizi, hijyen çalışmalarıyla ilgili kısa mesajla bilgilendirdik,  Bakanlığımızla ilgili soruları yanıtlayacak Meb Asistan'ı tanıttık." sözleriyle yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

YORUMLAR 87 TÜMÜ
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Okula devam zorunlulugu kaldirilmali ve acik ögretim universite mantiginda egitime devam edilmeli
    Cevapla
  • Ozer 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulları acamazsiniz bu toplu katliam olur biz çocuğumuzu bu şartlarda okula göndermek istemiyoruz ve binlerce veli böyle düşünüyo.
    Cevapla
  • Burhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce valide açılmasını istiyor
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    yeme bizi özer , sokaklar çocuk dolu , isteyen göndermesin ( o konuda destek veririm)
    Cevapla
  • Türkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet bey, Cidden aradaki farkı anlayamıyor musunuz? Açık alanda, sınırlı zamanda, sınırlı sayıda insanla birlikte olmakla , sabah trafiğinde milyonlarla aynı vasıtalarda olmak, birkaç yüz, bin kişilik kapalı mekanda 8 saat birlikte olmak, aynı koridoru, aynı tuvaleti kullanmak; aynı şey mi. Okul açıldığında her evden bir temsilci üzerindeki virüsü diğerleriyle paylaşacak, ertesi gün, her ev, tüm nüfus = korona. Başkalarını da düşünün. Evinde yaşlı, kronik hastası olanlar , ölsün. Nasıl olsa sizin hayatınız risk altında değil. Okulda çocuğunuz da yoktur kesin.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sokakta her çocuk oynuyor, düğünlerde çocuklar hep sahnede, alışveriş merkezlerinde çocuktan geçilmiyor. Okula geldi mı açılmasın.
    Cevapla
  • Ozcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Su dugunlerde ufacik piste bir suru insan kendini oraya atiyor kendinden geciyor ne kadar oynama ,meraklisi insanlariz hayatimiz tehlikede anlayin artik
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim için illa okula taş duvara gerek yok öğrenebildiğin her yer okuldur. Uzaktan eğitim işini çözüp eğitimin her koşulda verilmesi sağlanmalıydı. Bunun tartışmasını da kaygısını da biz değil bizim seçtiğimiz bakanlar yapmalı bence.
    Cevapla
  • Hayriye 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzaktan eğitim iyi olduğunda sıkıntı yok ama ortaöğretim öğretmenlerde canlı ders yapsalar çok ıyi olur ben böbrek hastasıyım çocuklarımın kalabalık ortama girip bana hastaligi bulastirma riskleri fazla
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    yapınca da kimse bize sormadı diyorsun.
    Cevapla
  • Üniversiteli 3 yıl önce Şikayet Et
    Şahsen bir üniversite öğrencisi olarak vaka sayısıs bu seyirde devam eder ise ilk dönem gitmemeyi düşünüyorum. Yurt dışından,farklı şehirlerden bir sürü insan geliyor sağlık her şeyden önemli !
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    isteyen gitmesin , sınavlara girsin desteklerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR