2020 AÖF bürosu çalışma saatleri: AÖF büroları saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

AÖF bürosu çalışma saatleri, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıt olmak isteyen adaylar tarafından merak ediliyor. Bürolardan AÖF yeni kayıt,kayıt yenileme, ders seçimi ve kitap temini yapılabiliyor. Peki AÖF büroları sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? İşte 2020 AÖF bürosu (çalışma) mesai saatleri…

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2020 17:30 GÜNCELLEME 07.09.2020 17:30 EĞİTİM
2020 AÖF bürosu çalışma saatleri: AÖF büroları saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?
2020 AÖF bürosu çalışma saatleri: AÖF büroları saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

Her yıl binlerce öğrenciye Açıköğretim Fakültesi ile  önlisans ve lisans mezunu olma fırsatı sağlayan Anadolu Üniversitesi bürolarının çalışma saatleri merak ediliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde  AÖF büroları hizmet veriyor. 2020-2021 eğitim yılı öncesinde AÖF’e kayıt yaptıracak adaylar büro adreslerini, çalışma günlerini ve çalışma saatlerini merak ediyor. AÖF büroları hafta sonu ve resmi tatillerde hizmet vermiyor. Peki AÖF büroları saat kaça kadar açık? Bulunduğu illerdeki AÖF bürolarını öğrenmek ve adreslerine ulaşmak isteyen kullanıcılar aşağıda bulunan sorgulama ekranından tam olarak adreslere ulaşabilir. İşte 2020 AÖF bürosu çalışma saatleri…

 

AÖF kayıt takvimi: 2020 Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri!

AÖF BÜROLARI ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Açıköğretim Fakültesi büroları sabah saat 08.30’da mesaiye başlıyor. AÖF bürolarında saat 12.00 ile 13.30 aralığında öğle arası tatili yapılıyor. Bu zaman diliminde AÖF bürosunda işlem yapılamıyor.  Öğle tatilinden sonra işlem almaya başlayan bürolar saat 17.00’a kadar hizmet vermeye devam ediyor.

AÖF BÜROLARI HAFTA SONU AÇIK MI?

AÖF büroları Cumartesi ve Pazar günleri ile resmi bayram ve tatillerde kapalı oluyor. Hizmetler ve AÖF ile ilgili bilgi almak isteyen kullanıcılar AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masası’ndan  (0850 200 46 10) gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İSTANBUL, ANKARA VE DİĞER İLLER AÖF BÜROSU SORGULAMA

İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Samsun, Sakarya, Konya ve Trabzon başta olmak üzere birçok ilde Açıköğretim Fakültesi iletişim büroları bulunuyor. Sizde AÖF ile ilgili bilgi almak, kayıt olmak, kayıt yenilemek ve ders seçimi yapmak için aşağıda bulunan adres sorgulama linkinden bulunduğunuz konuma en yakın AÖF bürosunun tam adresini  kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

AÖF BÜRO SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF NEDİR?

Açıköğretim Sistemi Türk yükseköğretim sisteminde 1982 yılında kurulan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, yaklaşık 1 milyon 400 bin öğrencisi ve 2 milyon 820 bin mezununa açıköğretim sistemiyle yükseköğrenim sağlamanın yanı sıra özel projeler yardımıyla Türkiye’nin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir.nadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ülkemizde yükseköğrenim talebini karşılamada sağladığı kapasite yanında milli eğitim, sağlık, ilahiyat, tarım, polis, jandarma, kara, deniz, hava komutanlıkları ve adalet personeline yönelik önlisans, lisans tamamlama ve lisans eğitimlerini açıköğretim sistemi ile sürdürmektedir. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Türkiye ekonomisi ve iş yaşamına sağladığı geniş ölçekli katkılarla saygınlık kazanmış ve uluslararası rekabette başarılara imza atmış sektör temsilcisi kuruluşlara yönelik insan kaynağı geliştirme projeleri aracılığıyla toplumumuzun eğitim düzeyinin artmasına büyük katkıda bulunan çağdaş bir eğitim kurumudur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR