Canlı ders sırasında sigara içen öğretmen hakkında soruşturma!

Sakarya'da uzaktan eğitim sırasında bir skandal yaşandı. Canlı ders sırasında sigara içen öğretmen, bir veli tarafından görüntülendi. Şikayet üzerine öğretmen hakkında Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2020 21:08 GÜNCELLEME 14.09.2020 21:08 EĞİTİM
Canlı ders sırasında sigara içen öğretmen hakkında soruşturma!
Canlı ders sırasında sigara içen öğretmen hakkında soruşturma!

Adapazarı Şirinevler Mahallesi’ndeki Şirinevler Ortaokulu’nda görevli İngilizce öğretmeni Esra B., iddiaya göre, uzaktan eğitim kapsamında internet üzerinden ders verirken sigara içti. Durumu fark eden bir veli, öğretmeni sigara içerken görüntüledi. 

 

Ardından da Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulundu. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • eski öğretmen 3 yıl önce Şikayet Et
    üniversitede anadolu lisesinde toplam 15 yıl ders vermiş biri olarak bazı öğretmenleri tenzih ederim ama çoğu bağcığını bile bağlamaktan aciz cahil cühela. ders verir tabii ama eğitici olma vasıfları sıfırın altında . sırf bunlar yüzünden bile neslimize güvenim zayıf
    Cevapla
  • BirEğitimci 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenin yaptığı yanlış olsa da bir öğretmen şikayet etme modası almış başını gidiyor.Cimer şikayet etme hastalarıyla dolu.Sonumuz hayrola...
    Cevapla
  • Kimkio 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberin takipçisi olmak lazım, bu ögretmen müsveddesi meslekten men edilmeli ki öğretmenlik mesleğinin onuru korunsun. Ögretmen eksigimiz de yok, atın meslekten bitsin gitsin.
    Cevapla
  • eskici 3 yıl önce Şikayet Et
    ne olmus sigara icmis sanki sapiklik yapmis bence olabilir krize girmistir
    Cevapla
  • Bamsı 3 yıl önce Şikayet Et
    Atın meslekten saygısızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR