Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması! Oranları paylaştı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte velilerin çocuklarını okula gönderme düşüncelerinin de olumlu anlamda değiştiğini belirterek oranları paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2020 17:22 GÜNCELLEME 25.09.2020 17:35 EĞİTİM
Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması! Oranları paylaştı
Bakan Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması! Oranları paylaştı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte çocuklarını okula gönderen ailelerin oranlarını paylaşarak teşekkür etti.

ORAN ARTTI

Bakan Selçuk, hazırlık sürecinde 1. sınıfların velilerinin çocuklarını okula gönderme konusunda olumlu düşünenlerin oranının eğitim başlamasıyla birlikte arttığını dile getirdi. Selçuk, "Hazırlık sürecinde yaptığımız araştırmada, 1. sınıfların velilerine çocuklarını salgın döneminde okula gönderip göndermeyeceklerini sorduk. "Göndereceğiz" diyenlerin yüzdesi %30'larda idi. Okullarımızı açtık ve %70.2’si çocuklarımızı okula gönderdi. Güveniniz için teşekkürler." açıklamasında bulundu.

 

 

YORUMLAR 3
  • Yakup Mil 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm sınıflarda eğitim yüz yüze olarak başlamalı. Göndermek istemeyen varsa tercihe bağlı olarak bırakılabilir ama göndermek isteyen asla engellenmemeli.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Güvenden ziyade evde durmalarından bıktık
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    göndermek istemiyorum. hala neyi tartışıyoruz. sayın bakan bu dereyi geçerken hepimiz ıslanacağız. ayağımıza giydiğimiz bot ne kadar uzun olsada göremiyoruz derinliği. elbet o bot da bi yerden sonra batacak suyun içine ve ıslanacağız. umarım anlatabildim...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR