AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi takvimi!

AÖF güz dönemi sınavlarının ilk kısmı 16,17,18 Ocak 2021 tarihleri arasında yapıldı. Açıköğretim iktisat ve İşletme Fakültesi online sınavlara katılan öğrenciler sınav sonuçları için bekleyişe geçti. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi takvim yayımladı. İşte AÖF final sınavı sonuç tarihleri…

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2021 17:19 GÜNCELLEME 24.01.2021 17:19 EĞİTİM
AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi takvimi!
AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi takvimi!

Açıköğretim Fakültesinde eğitimlerini sürdüren binlerce öğrenci AÖF sınavlarına katıldı. Pandemi sebebiyle online düzenlenen sınavlar iki grup şeklinde gerçekleştiriliyor. 1 ve 5 yarıyıl fark sınavları tamamlanırken bu hafta sonu 23 Ocak itibariyle 3,5 ve 7. yarıyıl derslerinin sınavları anadolu.edu.tr adresinde bulunan çevrimiçi sınav otomasyonunda yapılacak. İktisat ve İşletme bölümlerinde eğitim alan öğrencilere sorumlu oldukları her ders için 30 soru yönetilirken 40 dakika süre verilecek. İnternet tabanlı ortamda yapılan sınavlarda bilgi ve soru paylaşımı olmaması için öğrenciler uyarıldı. Sınav kurallarına uymadığı tespit edilen öğrencilerin sınav sonuçları geçersiz sayılacak. Peki AÖF güz dönemi final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2020-2021 eğitim öğretim yılı Anadolu Üniversitesi takvimi!

AÖF FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi, dönem sonu sınavları gerçekleştirilmeye devam ediyor. AÖF sınav sonuçlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de tüm sınavlar tamamlandıktan sonra sonuçlar erişime açılacak.  Bu dönem ara sınavlar 21 Aralık tarihinde sona ermiş sonuçlar ise 25 Aralık tarihinde yani 4 gün sonra erişime açılmıştı.

3,5 ve 7 yarıyıl sınavları 23,24,25 Ocak tarihlerinde düzenlenecek. Sonuçların ara sınavlarda olduğu gibi önümüzdeki hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TAKVİMİ YAYINLADI!

Anadolu Üniversitesi, resmi internet sayfasında yer alan akademik takvime göre bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak. 10 gün sürecek kayıt işlemleri 25 Şubat tarihinde sona erecek. Mazerete bağlı olarak kayıt tarihleri içerisinde kayıt yenileme yapmayan adaylar 26 Şubat’ta mazeretli kayıt yapabilecek. İşte bahar dönemi sınav takvimi;

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN KOPYA UYARISI!

Anadolu Üniversitesinden güz dönemi ara sınavı sonrası yapılan açıklamada Açıköğretim sınavlarının iptaline ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Çevrimiçi sınav yönergesi gereği sınav kurallarına aykırı davranan 3 bin 049 öğrencinin sınavı, komisyon tarafından iptal edildi.  Devamında sosyal medya platformları üzerinden iletişim kurarak kopya grupları oluşturulduğu ihbarlarının alındığı ve ve sınav güvenliği için gerekli tedbirlerin oluşturulduğu bilgisi paylaşıldı. Aynı uygulama dönem sonu sınavları içinde uygulanacağı eklendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR