Son dakika: Bakan Selçuk'tan 'uzaktan eğitim' açıklaması!

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim ile alakalı son dakika açıklamasında bulundu. Selçuk, ''Uzaktan eğitimde bağlı kaldığımız ekranlara yarıyıl tatiliyle ara veriyoruz ancak 15 Şubat'tan sonra kapsamlı bir telafi programına hazırlanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2021 00:45 GÜNCELLEME 23.01.2021 00:46 EĞİTİM
Son dakika: Bakan Selçuk'tan 'uzaktan eğitim' açıklaması!
Son dakika: Bakan Selçuk'tan 'uzaktan eğitim' açıklaması!

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim ile alakalı son dakika açıklamasında bulundu. Selçuk, ''Uzaktan eğitimde bağlı kaldığımız ekranlara yarıyıl tatiliyle ara veriyoruz ancak 15 Şubat'tan sonra kapsamlı bir telafi programına hazırlanıyoruz.'' dedi.

UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Bakan Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Uzaktan eğitime tablet desteğinin 6. fazında 29 ilde 86 bin 330 cihaz daha öğrencilerimize ulaştı. 500.000 hedefimize çok yakınız.'' açıklamasında bulundu.

UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ NEDİR?

Bakan Ziya Selçuk'un, tablet desteğinin öncelikle ailenin gelir düzeyine, ailede eğitim çağında bulunan çocuk sayısına ve öğrencinin akademik durumuna göre yapıldığını açıklamıştı.

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR 106 TÜMÜ
  • Efomm 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep durumu iyi insanlara tablet dağıtıldı ki biz 5 öğrenci bir telefona bagli kaldık eğer gerçekten yardımcı olmak isterseniz yardım edilmesi gereken kişilere verilmesi daha uygun değil mi kız kardeşim aylardır derslere katılmıyor bizde iki dersten birine katılıyoruz ...
    Cevapla
  • Melek yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradan ziya selçuk hocamıza sesleniyorum şanlıurfada oturuyoruz 5 kardeşiz oturduģumuz yerde altyapı yok 5 kardeşe 4 ü öğrenci elimizde ne cihaz var ne internet var derslere çok giremiyoruz annemin telefonunda azıcık internet oluyor oda bize yetmiyor sizden ricam bir tane tablet,bilgisayar bize bir tane verin başka bir şey istemiyorum lütfen...
    Cevapla
  • Rahime 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence okul açılsın uzaktan eğitimden hiç kimse anlamıyor sınavda ne yapacağız onu bile bilmiyoruz
    Cevapla
  • Hira 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulun açılmasını istiyorum uzaktan eytimden hiç bişey anlamıyorum sınıfta kalacam diye çok korkuyorum
    Cevapla
  • Emine çelenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Tablet e ihtiyacım var ama bana tablet cikmadi
    Cevapla
  • Emine çelenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Tablet e ihtiyacım var ama bana tablet cikmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR