Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim ve sınav açıklaması!

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze yapılacak sınavlar için Kovid-19 tedbirlerine yönelik tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Selçuk, "Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2021 15:15 GÜNCELLEME 21.02.2021 16:21 EĞİTİM
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim ve sınav açıklaması!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim ve sınav açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kulandı:

Sevgili Gençler,
Emin olun sesinizi duyuyorum ve paylaşımlarınızı okuyorum. Biz salgın döneminde kararlarımızı, eğitimcilerle ve hekimlerle birlikte oluşturuyoruz. Salgının seyrini günlük izliyoruz. Neyin riskli, neyin gerekli olduğu konusunda verilere dayalı olarak ortak görüş geliştiriyoruz. Bu görüşmeler neticesinde, köy okullarımız ve ana okullarımız yüz yüze eğitime çoktan başladı.

1 Mart'ta ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencilerimizle 8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz de yüz yüze eğitimlerine başlıyor. Sizlerin de sadece sınavlarınızı yüz yüze gerçekleştirebilmeniz için salgın tedbirleri noktasında tüm hazırlıklarımız tamam. Öğrencilerimizin %40'ı yani yarıya yakınınız sınavlarını tamamladı zaten.

Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünü daha fazla artıracaktır. Bizim de durumunuzu tespit edip ihtiyaçlarınıza uygun destekleme programları tasarlamamızı engelleyecektir. Gelecek yıllara sorun biriktirmemek için zamanında çalışmak bu yüzden çok kritik.

Kararlarımızda, sağlığınız her zaman önceliğimiz. Desteğiniz ve iş birliğiniz bizim için önemli. Bu günlerin üstesinden hep birlikte gayretle geleceğiz. Siz derslerinize ve sağlığınıza odaklanın lütfen. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

YORUMLAR 319 TÜMÜ
  • Yiğit6565 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk olarak sınavlara girdik tamam çok güzel. Peki biz neyin üstünde sınavımızı yapacağız kağıdın üstünde. Peki bu kağıtları kim elleyecek öğretmenler. Evet demekki öğretmenler aşı olsada olmasada %80 ihtimalle hastalık kapacak. Çünkü belkide bu hastalığı bir öğrenci kapmış ve bunu hocaya bulaştırabilir.
    Cevapla
  • Yiğit6565 3 yıl önce Şikayet Et
    Sınavlar artık olsun. Bu kadar emek harcıyoruz çöpe gitmesini istemem. Kimse istemez. Günler geçtikçe konular birikecek ve en sonunda hapı yutucağız.
    Cevapla
  • İng-Crn_dmr55 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben açulmasını isterim evde çok zor oluyor ben köyde yaşıyorum Wi-Fi var ama her odada soba yakmıyoruz bu yüzden hep birlikte 1 odada çalışıyoruz bu yüzden anlamıyorum
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Sınavlar iptallll olsun
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğimiz konularda sına yapaçağız lütfen ziya selçuk sesleniyorum hocam sınavlar ipta olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR