Liselerde yüz yüze sınavlar için tarih belli oldu

Türkiye'de koronavirüsle mücadele başarılı bir şekilde devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan peş peşe açıklamalar gelirken, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği yüz yüze sınavlarla ilgili tarih netleşti. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2021 00:00 GÜNCELLEME 28.02.2021 00:04 EĞİTİM
Liselerde yüz yüze sınavlar için tarih belli oldu
Liselerde yüz yüze sınavlar için tarih belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce yapılan bilgilendirmeye göre, liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavların ikinci dönem yapılacağı açıklanmıştı. Daha sonra Bakanlık tarafından yapılan son bilgilendirmeye göre, 1 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı’nda alınacak karara göre bir açıklama olacağı söylenmişti.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından yapılan çalışmalar sonucunda “yerinde karar” uygulamasına geçildi. Yüz yüze eğitimin de bu kapsamda İl Hıfzıssıhha Kurullarının alacağı kararlara bağlı olarak ilerleyeceği belirtildi.

YÜZ YÜZE SINAVDA TARİH BELLİ OLDU

Edinilen bilgiye göre, liselerde birinci dönem gerçekleştirilemeyen yüz yüze sınavların 8 Mart’tan itibaren gerçekleştirilmeye başlanması planlanıyor. “Yerinde karar” mekanizmasına bağlı olarak, İl Hıfzıssıhha Kurullarının aldığı kararlar neticesinde, yüz yüze sınavlar da ertelenebilecek.

YORUMLAR 3
  • Bir fani 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan haberler yapmayın. Çocuklarla dalga mı geçiyorsunuz. Bu saatten sonra ya iptal ya da 2mart olmalı
    Cevapla
  • muallim 3 yıl önce Şikayet Et
    sınavlar 1 Mart'ta başlayacak pardon 2 Mart'ta başlayacak hayır hayır 8 Mart'ta başlayacak... ikizler burcu MEB:)
    Cevapla
  • Tatar Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    :) Şaka yapıyorlar :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR