Milli Eğitim Bakanı Selçuk 100 bin öğrenci için müjdeyi verdi!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu'nda düzenlenen 'Kırtasiye Seti Dağıtım Töreni'ne katıldı. Selçuk burada yaptığı açıklamada "Yaklaşık 100 bin civarında öğrencimiz var ve her bir öğrencimizin ihtiyaçlarının en iyi şekilde giderilmesi için de çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2021 13:10 GÜNCELLEME 17.03.2021 13:45 EĞİTİM
Milli Eğitim Bakanı Selçuk 100 bin öğrenci için müjdeyi verdi!
Milli Eğitim Bakanı Selçuk 100 bin öğrenci için müjdeyi verdi!

Milli Eğitim Bakaı Ziya Selçuk, bölge yatılı okullarındaki bütün öğrencilere tablet dağıtıldığını söyledi. Bakan Selçuk, "Bizim bölge yatılı okullarımız adalet kavramı konusunda en hassas olduğumuz kurumların başında geliyor. Dikkat ederseniz birçok yetişmiş insanımız, yatılı okullarda yaşadıkları hayatlardan bahsederken, devletin şefkat elinin kendilerine nasıl ulaştığını, devlete, millete olan borçlarını hayatları boyunca çalışsalar bile ödeyemeyeceklerini ifade ederler. Bu bir hakikattir ve gerçekten de bu çocuklarımızın elinden tutmak, onların yolunu aydınlatmak bizim öncelikli vazifelerimiz arasında. Buralardan başarı hikayeleri çıkacak ki, bu toprakların başarı hikayeleri büyüsün. Memleketimizin geleceği için, başarılar, parlak hedefler ortaya çıkacak ki, bizim ülke olarak geleceğimiz aydınlansın. Bunu gerçekleştirebilmek için de, her bir çocuğumuza imkan, fırsat vermeliyiz. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı olarak yatılı bölge okullarımızdaki bütün çocuklarımıza 25 GB internet pakati olan tablet dağıtıyoruz. Bu da büyük ölçüde tamamlandı" diye konuştu. 

"100 BİN ÖĞRENCİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

Milli Eğitim Bakaı Ziya Selçuk, tablet dağıtımını tamamlayıcı olarak Kızılay ile birlikte kırtasiye setlerini öğrencilerle buluşturduklarını belirterek, "Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bir çalışma ile karşı karşıyayız. Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu çocuklarımızın tamamı hem tabletlerini hem diğer tüm eğitim ve kırtasiye ihtiyaçlarını aldıktan sonra ben eminim ki, çok daha mutlu bir şekilde eğitimlerine devam edecekler. Bugün 286 yatılı bölge okulumuzda bu hizmetlerimize devam ediyoruz. Yaklaşık 100 bin civarında öğrencimiz var ve her bir öğrencimizin ihtiyaçlarının en iyi şekilde giderilmesi için de çalışmalar devam ediyor" dedi.

Bakan Selçuk, konuşmasının ardından Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu'nda sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye setlerini dağıttı.

YORUMLAR 2
  • Döndü 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım Necdet semker ilkokulunda canlı derslere katılamayan öğrenciler var tablet rica ediyorum
    Cevapla
  • cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    bakanım eba için verilen internet canlı ders anlatımında geçerli olmuyor.bunada çözüm bekliyoruz saygılar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR