Son Dakika... Bakan Selçuk açıkladı: Kararlıyız!

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Okulların 6 Eylül'de açılması bizler için son derece önemli. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin sabrı konusunda müteşekkiriz. Okulları açmak konusunda çok kararlıyız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2021 14:46 GÜNCELLEME 28.07.2021 15:28 EĞİTİM
Son Dakika... Bakan Selçuk açıkladı: Kararlıyız!
Son Dakika... Bakan Selçuk açıkladı: Kararlıyız!

SON DAKİKA HABERİ: Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Anadolu Medeniyetleri Müzesinde düzenlenen "Telafide Ben de Varım" etkinliğinin ardından basın mensuplarının yüz yüze eğitime ilişkin sorularını yanıtladı.

Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın yüz yüze eğitime başlama tarihini nasıl etkileyeceğine yönelik soru üzerine Selçuk, okullardaki temizlik ve diğer hazırlıkların son hızla yürütüldüğünü belirtti.

"OKULLARI AÇMA KONUSUNDA KARARLIYIZ"

Selçuk, yeni eğitim öğretim yılının hazırlıklarını değerlendirmek amacıyla dün 81 ilden Milli Eğitim müdürleriyle toplantı yapıldığına işaret ederek şunları kaydetti:

"Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Okulları açmak noktasında tüm toplumumuzun katkısını bekliyoruz. Biz hazırız ve toplumun sağduyusunun, desteğinin bu konuda hayati bir önem taşıdığının tekrar tekrar vurgusunu yapmak istiyorum. Okulları açmak noktasında çok kararlıyız."

BAKAN SELÇUK'TAN BİLİM KURULU AÇIKLAMASI

Türk Tabipleri Birliğinin okulların açılması için aşı yaşının düşürülmesi ve sınıfların bölünmesi önerisini hatırlatılan Selçuk, "Bu konuda elbette geçtiğimiz yıl da var olan bir çalışma var. Bugün yanılmıyorsam Bilim Kurulu'nun da bir toplantısı söz konusu. Orada da bu konular görüşülecek. Bizler de zaten sürekli bir iletişim ve irtibat içindeyiz. Bu konularla ilgili bilim insanlarının yönlendirmesi ve birlikte çalışma devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Okullar 6 Eylül'de açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika toplantısıOkullar 6 Eylül'de açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika toplantısı

Son Dakika: Okullar açılacak mı? Ziya Selçuk'tan bir açıklama daha geldi!Son Dakika: Okullar açılacak mı? Ziya Selçuk'tan bir açıklama daha geldi!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan velilere uyarıMilli Eğitim Bakanı Selçuk'tan velilere uyarı

Bakan Selçuk'un yüz yüze eğitim açıklamasındaki 'inşallah' ifadesi Diken'i rahatsız ettiBakan Selçuk'un yüz yüze eğitim açıklamasındaki 'inşallah' ifadesi Diken'i rahatsız etti

KAYNAK : AA
YORUMLAR 52 TÜMÜ
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sağlık bakanı değilmiydi
    Cevapla
  • Wanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Okul mu ne okulu? Artık temel dersler okulda gerisi online olacak..devletler boşuna mi o kadar altyapı kurdu
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu gidişle 2022 eylülde belki açılır.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakalar ne olursa olsun okullar açılmalı. Öğretmenler ve velilerden aşı olmayanlar varsa yaptırım uygulanmalı. Artık kaybedecek bırak 1 yılı 1 gün bile çok büyük kayıptır çocuklarımız için.
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni sınav sistsminde öğrenen çalışan öğrencilere yer yok malesef. Çok ta kafanıza takmayın okulları. Doğuştan gelen zakası olmayan çocuk bu sınav sistemlerinde eleniyor ne öğretsende yetmiyor
    Cevapla
  • huseyin. 2 yıl önce Şikayet Et
    1400 kişilik bir Ortaokulun müdürüyüm . Bu konuda en masum. olan çocuklarımız. Her şartta okullar açılmalı. Öğretmenler aşı olmalı. Olmak istemeyenler ücretsiz izne gönderilmeli. Eğitim hakkı sudan bahanelerle engellenmemeli.
    Cevapla
  • Fatoş 2 yıl önce Şikayet Et
    Müdürüm inşallah sizin gibiler çoğalır.lütfen okullar açılsın.
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsun hoca. Zaten sınavı kazanan kazanıyor okul olsa ne olmasa ne. Sankibu sistemde çalışanmı kazanıyor. Zekası olmayana kazanmak yok. Olana da zaten okula gerek yok. Sen al ek dersini boşver..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR