AUZEF sınav sonuçları! İstanbul Üniversitesi 13-14 Kasım'da yapılan vize sınavı sonuçları nasıl sorgulanır?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alarak üniversite diploması almak isteyen öğrenciler 13-14 Kasım tarihlerinde yapılan ara sınavlara katıldı. Vize sınavlarının dönem sonu ortalamasına etkisi yüzde 40 olacak. Sorumlu oldukları dersleri vermek isteyen öğrenciler AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna cevap arıyor. İşte sınav sonuçlarının açıklanma tarihi...

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2021 08:52 GÜNCELLEME 26.11.2021 14:17 EĞİTİM
AUZEF sınav sonuçları! İstanbul Üniversitesi 13-14 Kasım'da yapılan vize sınavı sonuçları nasıl sorgulanır?
AUZEF sınav sonuçları! İstanbul Üniversitesi 13-14 Kasım'da yapılan vize sınavı sonuçları nasıl sorgulanır?

Yüzbinlerce öğrencinin katılımıyla AUZEF sınavları, geçtiğimiz hafta  yüz yüze olarak gerçekleştirildi. Sınav sonuçları için geri sayım başlarken gözler İstanbul Üniversitesinin yapacağı açıklamaya çevrilmişti. Beklenen açıklama İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve AUZEF dekanı Prof. Dr. Levent Şahinden geldi. Sosyal medya hesabından açıklama Şahin, ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Sınav sonuçları üniversitenin resmi internet sayfası üzerinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılarak sorgulanacak. Sınavların değerlendirmesi yapılırken 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı elerken ara sınav sonuçları yüzde 40 etkili olacak. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AUZEF Dekanı Levent Şahin'in yaptığı açıklama...

MEB öğrenciler için müjdeli haberi duyurdu! 6,7,8, 10,11 ve 12. sınıflar yararlanabiliyor!MEB öğrenciler için müjdeli haberi duyurdu! 6,7,8, 10,11 ve 12. sınıflar yararlanabiliyor!

AUZEF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

13-14 Kasım tarihlerinde yapılan AUZEF sınavlarıyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Levent Şahin, ara sınav sonuçlarının değerlendirme işlemlerinin sürdüğünün altını çizerek Bu haftanın sonuna doğru açıklayacağız. Takdir edersiniz ki artık çok daha kalabalık bir aileyiz. Hatasız bir şekilde açıklanması için arkadaşlarımız 24 saat esasına göre çalışıyorlar." dedi. 

AUZEF ara sınav sonuçlarının Cuma günü  erişime açılmış olması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrenci işlemleri bölümüne kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaparak sonuçları sorgulayabilirsiniz. Dileyen öğrenciler direkt olarak buradan sorgulama sayfasına gidebilir.

AUZEF 2021-2022 Sınav Takvimi Belli Oldu!

İstanbul Üniversitesi ara sınav sonuçları duyurulduktan sonra öğrenciler dönem sonu sınavlarına hazırlıklara başlayacak. Bu kapsamda yayınlanan sınav takvimi de merak ediliyor. Sizde aşağıdaki takvim üzerinden yapılacak sınavların tarihlerini öğrenebilirsiniz.

AUZEF güz dönemi yarıyıl sonu (bitirme sınavları) 18-19 Aralık 2021

AUZEF güz dönemi telafi sınavları 22-23 Ocak 2022

Mezuniyete üç ders sınavı 24 Temmuz 2022

Bahar dönemi ara sınavları 16-17 Nisan 2022

Bahar dönemi bitirme sınavları 02-03 Temmuz

AUZEF Ders Geçme Notu Kaç?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilmeye alınıyor. Yarıyıl ve yıl sonu sınavlarından 100 tam puan üzerinden en 50 puan öğrenciler başarılı sayılıyor. Bu notun altında kalan öğrenciler FF harf notunu alarak başarısız sayılır.