Son dakika: Üniversiteler peş peşe karar aldı! Tüm gözler Erdoğan'da...

Son dakika haberi: Omicron varyantı nedeniyle birçok üniversite 'online' eğitime döndü. MEB'in gündeminde ise şu anda herhangi bir kapanma olmadığı öğrenilirken gözler kabine sonrası açıklama yapacak olan Başkan Erdoğan'a çevrildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2021 07:12 GÜNCELLEME 30.12.2021 08:07 EĞİTİM
Son dakika: Üniversiteler peş peşe karar aldı! Tüm gözler Erdoğan'da...
Son dakika: Üniversiteler peş peşe karar aldı! Tüm gözler Erdoğan'da...

Son dakika haberi... Omicron varyantının dünyada hızla yayılması ve ülkemizde de görülmesinin ardından gözler eğitime çevrildi. Yükseköğretim Kurulunun “Salgının seyrine göre program bazında inisiyatif üniversitelerde” açıklamasına istinaden bazı üniversitelerden ‘online’a dönüş açıklaması gelmeye başladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi yüz yüze yürütülen derslerin tamamında hibrit modeline geçti.

Koç Üniversitesi, 7 Ocak 2022’ye kadar tıp ve hukuk fakültelerinde uygulamalı dersler hariç diğer bütün derslerin online yapılmasını kararlaştırdı.

Boğaziçi Üniversitesi 4 Ocak 2022’ye kadar derslerin çevrim içi işleneceğini, talep doğrultusunda etkinliklerin ileri tarihe erteleneceğini açıkladı.

Işık ve Acıbadem Üniversitesi ise uzaktan eğitime geçtiğini duyurdu.

GÖZLER ERDOĞAN'DA

MEB ise “En son kapatılacak yerler okullar” iradesini sürdürüyor. Şu an bir kapanmanın söz konusu olmadığı öğrenildi. Dün toplanan Bilim Kurulunda okulların durumu görüşüldü. Son söz, kabine sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da...

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Omicron Hemşiredir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın hayat normal akmaya devam etsin. Panik olmayın, korkmayın hatta sevinin çünkü Omikron öldürücü bir virüs değil, doğal bir Korona aşısıdır. Omicron virüsü çok hızlı yayılıyor ama zayıf bir virüs. Hızlı bir şekilde herkese bulaşır ama kimseyi hastanelik etmez. Herkes evinde normal grip tedavisi görerek, soğuk algınlığı ilaçları, vitaminler, bitkisel çaylarla kolayca atlatır. Omicron virüsü bu özelliği sayesinde aslında herkesi aşılamış gibi olacak ve doğal bağışıklık kazandıracak ondan sonra da pandemi bitecek. Omicron virüsünü tehlikeli bir virüs olarak değil, çok hızlı bir şekilde herkesi aşılayacak doğal bir aşıcı hemşire olarak görebilirsiniz.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Açıköğretim sınavları online yapılsın.Eğer önlem almazlarsa vaka sayısı 30 binden 60 bine çıkar sonra demedi demeyin.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Online eğitime geçmek lazım yoksa tam kapanma gelir. O kadar okul batar öğretmen işsiz kalır. Ekonomide üretim durur. Uyumayalım 18 milyon öğrenci var bu ülkede. Öyle veya böyle online eğitim şart
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    yatmaya alıştılar nasıl olsa. yatarak eğitimi bitirdiler
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenler hep çalışıyor hep çalıştı yatan sizsiniz
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri yine oyun peşinde, online eğitim tamamen fiyasko, millet uyanın okulsuz eğitim öğretim başınıza bela olacak bir nesil demek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR