Hazırlıklar tamamlandı: Bu yıl ilk kez öğrencilerle buluşacak

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) hazırlanan ücretsiz yardımcı kaynaklar, bu yıl ilk kez ders kitaplarıyla birlikte eğitim öğretim yılının başında öğrencilerin sıralarında olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2022 20:53 GÜNCELLEME 11.09.2022 20:53 EĞİTİM
Hazırlıklar tamamlandı: Bu yıl ilk kez öğrencilerle buluşacak
Hazırlıklar tamamlandı: Bu yıl ilk kez öğrencilerle buluşacak

MEB'den yapılan açıklamaya göre, öğrenciler için toplam 136 milyon yardımcı kaynak hazırlandı. Bu yıl ilk kez eğitim öğretim yılının başında ders kitaplarıyla birlikte verilecek yardımcı kaynaklar okullara gönderildi.

Öğrenciler, yarın başlayacak yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde sıralarının üzerinde ücretsiz ders kitaplarının yanında yardımcı kaynakları da görecek. Bakanlık, yardımcı kaynakların, tasarım ve baskı aşamasından öğrencilerin sıralarına ulaşana kadarki sürece ilişkin video paylaştı.

KAYNAK : AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • Sosyal 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz ilk günden dağıttık öğrencilerimize. Ancak bedava olunca kıymeti bilinmiyor. Liselerde öğrencilerden cüzi bir miktar kitap parası alınsın. Haziran ayında kitabını teslim eden öğrenciye parası geri iade edilsin. Böylece kitapların amacına yakın kullanımı veya en azından teslimi sağlanır. Her bir ağaç geleceğimiz.
    Cevapla
  • Zey 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla bizim okulda kaynak kitap verilmedi anlamadım
    Cevapla
  • Nurtac 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim okula kaynak kitap verilmedi
    Cevapla
  • Abdülkadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim okula verildi
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak başta cumhurbaşkanımıza ve ders kitaplarını ve yardımcı kaynakları hazırlayıp öğrencilerimize gönderen MEB ve emeği geçenlere teşekkür ederim Fizik kaynak kitabını geçen sene inceledim gerçekten mükemmel .
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke tam gün olan okullarda üniversiteler gibi yemek çok cüzü olsada çocuklar aç kalmasa .zamlarla birlikte ne tost nede yiyecek başka bişey aliinmiyor artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR