Son dakika haberi: Mahmut Özer'den öğretmenlere müjdeli haber!

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin bugünden itibaren öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabileceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2022 11:05 GÜNCELLEME 15.09.2022 11:05 EĞİTİM
Son dakika haberi: Mahmut Özer'den öğretmenlere müjdeli haber!
Son dakika haberi: Mahmut Özer'den öğretmenlere müjdeli haber!

Bakan Özer, yaptığı yazılı açıklamada, 2021-2022 eğitim öğretim yılının tamamlandığı 17 Haziran'dan itibaren yaz boyu okul yöneticileri ile hazırlık toplantıları yaptıklarını belirtti.

Öğretmen ve okul yöneticileri ile sürekli birlikte zaman geçirdiklerini ifade eden Özer, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimizin bize ilettiği talepleri değerlendirerek onların çalışma koşullarını iyileştirmek için adım atmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin istekleri arasında öğretmenevlerinden diğer kamu personelinden daha yüksek bir indirimle faydalanmak yer alıyordu. Bu yönde yeni bir adım attık. Düzenlemeye ilişkin yazıyı illerimize gönderdik. Bugünden itibaren öğretmenlerimiz öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayabilecek."

Türkiye genelinde 551 öğretmenevi bulunuyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 174 TÜMÜ
  • Sezgine 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    müfettiş ve diğer personelden sıra gelirse kalmaya çalışırız
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen evlerinin adı değiştirilsin öğretmen zaten kalamıyor millette sanıyor ki öğretmenler buralardan istifade ediyor . Yeter artık öğretmen üzerinden masal anlatmayın milleti öğretmene zaten düşman ettiniz.
    Cevapla
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki öğretmen evlerinde öğretmene yer var. Zaten yer yok çekiyorlar. Bu indirimi duyunca önünden de geçemeyiz. Sadece öğretmen ismi kullanılıyor. Müdür dahil personel MEB den ama öğretmenler dışında herkes faydalanıyor
    Cevapla
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi öğretmenler yer bulabilirse sayın bakanım. Yinede teşk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR