Nüfus müdürlükleri pazar günü açık olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KPSS nedeniyle 18 Eylül Pazar günü nüfüs müdürlüklerinin saat 07:00-15:00 saatleri arasında açık olacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2022 10:30 GÜNCELLEME 16.09.2022 10:45 EĞİTİM
Nüfus müdürlükleri pazar günü açık olacak
Nüfus müdürlükleri pazar günü açık olacak

KPSS sınavı için geri sayım devam ederken Bakan Soylu sınava katılacaklar için sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu. 

Bakan Soylu şu değerlendirmelerde bulundu:

KPSS'ye katılacak adayların mağduriyet yaşamamaları için Nüfus Müdürlüklerimiz, Emniyet birimlerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı

Adaylarımızın sınav yerlerine erken gitmeleri önemli. Olası bir aksilikte 6725 ekip aracı, 1949 motosikletli polis ekipleri yardım için hazır.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

Nüfus Müdürlüklerimiz, 18 Eylül Pazar günü 07.00-15.00 saatleri arasında açık bulunacak. Sınava girecek tüm adaylara, başarılar dileklerimizle...

 

KAYNAK : Haber7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • alo 1 yıl önce Şikayet Et
    adamsın eyvallah bakanım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR