Sultangazili kız öğrenciler Gençlik Kampı’nda

Sultangazi Belediyesi 17-23 yaş arasındaki genç kızları, Bursa Karacaeli Gençlik Kampı'nda ağırladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2022 19:48 GÜNCELLEME 27.09.2022 19:48 EĞİTİM
Sultangazili kız öğrenciler Gençlik Kampı’nda
Sultangazili kız öğrenciler Gençlik Kampı’nda

7 gün süren kapta gençler gönüllerince eğlenirken doğanın da keyfini çıkardı. Gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Sultangazi Belediyesi tarafından karşılandı.

Gençleri her fırsatta sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşturan Sultangazi Belediyesi, bu yıl da gençlere hem eğlenceli hem de eğitici bir kamp imkanı sundu. Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Bursa Karacaali Gençlik Kampı’nda 17-23 yaş arasındaki 170 genç kız bir araya geldi.

ULAŞIM, KONAKLAMA VE YEMEK ÜCRETSİZ

Belediye araçlarıyla kamp alanına gelen öğrencilerin konaklama ve yemek ihtiyaçları da ücretsiz olarak karşılandı. Gençlere gezi boyunca gözetmen öğretmenler de eşlik etti. Öğrenciler 7 gün boyunca doğanın tadını çıkardı. Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen de gençleri yalnız bırakmadı. Belediye Meclis üyeleri ile birlikte kız öğrencileri ziyaret eden Başkan Yardımcısı Öztürkmen, onlarla bol bol sohbet etti.

VOLEYBOL, KANO, TİYATRO...

Kampta konaklayan kız öğrenciler; okçuluk, basketbol, voleybol, masa tenisi, zeka oyunları gibi sportif aktivitelerle eğlendi. Kız öğrenciler denizin keyfini kano ve tekne turlarıyla çıkarırken tiyatro ve şiir dinletisi gibi sanatsal faaliyetler de ihmal edilmedi. Kız öğrenciler Bursa gezisiyle şehrin önemli noktalarını keşfetme imkanı da buldu.

"KAMPLAR DEVAM EDECEK"

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençlerin eğlenirken sosyalleşme fırsatı bulduğu kampların devam edeceğinin de müjdesini verdi. Başkan Dursun, “İlçemizde ikamet eden gençlerimiz eğlenirken öğrensin, güzel arkadaşlıklar kursun ve kaliteli vakit geçirsinler diye kamplar düzenliyoruz. İlçemizdeki gençlerimizin kamplara yoğun talebi bizleri de memnun ediyor. Bu yüzden gençlerimiz daha çok güzel anı biriktirmeleri için kamp etkinlerimizin yenilerini düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR