Antalya'nın bazı ilçelerinde eğitime kar engeli

Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2023 14:56 GÜNCELLEME 12.01.2023 15:08 EĞİTİM
 Antalya'nın bazı ilçelerinde eğitime kar engeli
Antalya'nın bazı ilçelerinde eğitime kar engeli

Antalya'nın Elmalı ilçesinde yoğun kar nedeniyle okullar tatil edildi. Kaymakam Faruk Erdem, kar yağışı sonrası yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için bugün öğleden sonra eğitime ara verildiğini açıkladı.

KORKUTELİ'DE OKULLARA ARA

Korkuteli'de de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Konuya ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçe genelinde kuvvetli kar yağışının 12 Ocak Perşembe öğleden sonra ve 13 Ocak Cuma etkisini göstereceği belirtilerek, yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek adına Korkuteli ilçesindeki tüm okullarda ve taşımalı eğitime bugün öğleden sonra ve 13 Ocak Cuma günü olmak üzere 1,5 gün ara verildiği kaydedildi.

Diğer yandan Korkuteli-Söğütçük kara yolu kar yağışı sonrası meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgeye yönlendirilen ekipler, yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

 

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Portakal 1 yıl önce Şikayet Et
    Duyda inanma
    Cevapla
  • gizli belge 1 yıl önce Şikayet Et
    Antalya'ya kar yağdı Adıyaman'a daha yağmadı inşallah bizde c.tesi karla uyanacaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hele şükür kaç yıldır kara hasrettik Rabbim bol bol versin
    Cevapla
  • Cenk1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz eskiden kendimizden büyük kara çizmeleri giyer kar ve tipidw okulun yolunu tutar okula gider ve gelirdik gözlerimizi fırtınadan açamazdık ne tatili tatil de neymiş.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR