Bakan Özer'den atama müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Özer, bu yıl öğretmen atamalarının kesin yapılacağını söyledi. Özer, çalışmalar tamamlandıktan sonra kamuoyuna duyuracaklarını da aktardı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2023 06:52 GÜNCELLEME 14.01.2023 11:30 EĞİTİM
Bakan Özer'den atama müjdesi
Bakan Özer'den atama müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, merak edilen soruları cevaplarken öğretmen adaylarına da müjde verdi: Bu sene atama kesin. 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDIĞINDA AÇIKLANACAK

Türkiye gazetesine konuşan Özer, "Son yirmi yılda öğretmen atamasının yapılmadığı hiçbir dönem olmadı. Bu yıl da mutlaka atama yapacağız. İhtiyacımız olan alanlara ağırlık vereceğiz. Herkes müsterih olsun, çalışmalarımız tamamlandığında süreci paylaşacağız" dedi. Özer, hane sayısı 10'un üzerinde olan tüm köylerde okulların açılacağını da belirtti. 

Kopyayla gündeme gelen açık lise tartışmalarına da değinen Bakan Özer, "Dar bir kesim spekülasyon yapıyor. Başarımızı gölgelemeye çalışıyorlar" dedi. 

Milli Eğitim Bakanı, "6 Şubat'tan itibaren okul öncesi eğitimdeki bütün öğrencilerimize ücretsiz yemek vereceğiz. Aile Okulu projesinden 2,5 milyon kişi faydalanacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, rehber öğretmen (psikolojik danışman) alımı mutlaka olmalı.Çünkü okullarda ciddi anlamda bu yönde bir eksiklik görmekteyim.
    Cevapla
  • Ece 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda psikolojik danışman eksiği çok fazla ..Lütfen bu duruma hassasiyet göstermemizi rica ediyorum
    Cevapla
  • Aynur 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanımız okullarda psikolojik danışman olmalı
    Cevapla
  • Seda 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz öğretmenler anayasal hakkımız olan Aile Birliğimiz için mücadele ediyoruz. EVLİYİZ AMA; İKİ AYRI EV İKİ AYRI KİRA İKİ AYRI HAYAT BUNA SON VERİN LÜTFEN İL VE İLÇE EMRİ AİLELERİ BİRLEŞTİRECEK
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda çocuklar arasında zorbalık,davranış bozuklukları çok fazla lütfen okullara psikolojik danışman alımını artiriniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR